Kartta

Lennot Osloon

Miten löydät halvat lennot Osloon?

Olet varmasti kuullut hengästyttävän kauniista pohjoismaisesta kaupungista, jossa kuninkaalliset elävät vuonojen ympäröivänä. Kuulostaako satumaiselta? Sitäkin Oslo on monille! Varaa Skyscannerin kautta lennot Osloon ja lähde ottamaan asiasta itse selvää. Jotta saat varmasti halvimmat lennot Osloon, kannattaa ottaa käyttöön Skyscannerin Hintavahti, joka välittää sinulle tiedon suoraan sähköpostiisi sen hetkisistä lentohinnoista Osloon. Skyscannerin lentohaulla saat sekunneissa tietää reaaliaikaiset hinnat ja lentoyhtiöt, jotka tarjoavat parhaimmat lennot Osloon.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Osloon

Suomen lentokentistä Helsinki-Vantaan lentoasema mahdollistaa matkaajille suorat lennot Osloon.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Osloon?

Helsingistä suorat lennot Osloon tarjoavat esimerkiksi seuraavat lentoyhtiöt: Finnair ja SAS. Halvimmillaan lennot Osloon ovat suurin piirtein 230 euron paikkeilla, ja sinne lentää Helsingistä noin puolessatoista tunnissa.

Oslon lentokentät

Oslon päälentokenttä on Gardermoen, joka sijaitsee 48 kilometrin päässä Oslon kaupunkialueelta. Lentokentältä keskustaan on hyvät liikenneyhteydet ja Ruter-bussi kulkee tasaisin aikavälein Osloon. Juna on myös mainio vaihtoehto ja sillä pääsee suoraan päärautatieaseman metroasemille.

Milloin on parhain aika vierailla Oslossa?

Oslo on ehdottomasti kesäkaupunki, joten sinne kannattaa suunnata toukokuun ja elokuun välisenä aikana. On hyvä huomioida jo etukäteen, että Oslo on myös suosittu risteilykaupunki, joten kesän aikana kadut täyttyvät äärimmilleen kansainvälisten ja paikallisten turistien vallatessa kaupungin. Tämä luontaisesti vaikuttaa hotellien hintoihin ja varaustilanteeseen. Säät muistuttavat ympäri vuoden Suomen säitä, joskin kesällä lämpöasteet ovat hieman korkeammalla. Ajoittain Oslossa nautitaan helleaalloista, jolloin plussa-asteet saattavat kavuta jopa etelän lämpöihin! Talviaika on leudompaa kuin Suomen keleissä, mikä tekee Oslosta mainion kaupunkikohteen myös kylmempinä kausina.

Mitä nähdä ja tehdä Oslossa?

Oslo on upea miljoonan asukkaan kaupunki, jonka vuonojen uumenissa kohtaavat historia ja moderni kaupunkilaiselämä. Se on täydellinen lomakohde, jonka tutkailuun kannattaa kuitenkin varata enemmän aikaa kuin yhden viikonlopun verran. Lyhytkin kaupunkiloma onnistuu, mutta vaatii jo hieman enemmän suunnittelua siitä, minkä puolen Oslosta haluaa matkallaan nähdä. Oslo on Pohjoismaiden vanhimpia kaupunkeja, ja sen menneeseen maailmaan voi tutustua esimerkiksi vanhan kaupungin alueella. Sieltä löytyvät nimensä mukaisesti keskustan vanhimmat rakennukset ja turistien suosima Eidsvolls plass -aukio. Kvadraturen-alueella sijaitsee Kongens gate -katu, josta pääsee näppärästi suositulle linna-alueelle. Vuonna 1825 rakennettu Det Kongelige Slott eli Kuninkaanlinna on nähtävyyksien helmi ja se on edelleen Norjan kuninkaallisten käytössä. Tästä on luontaista jatkaa Akershusin näyttävälle linnalle. Täysin päinvastaista elämäntyyliä löytyy päärautatieaseman ympäristöstä, jossa sijaitsevat parhaimmat shoppailuapajat. Byporten on suurehko ostoskeskus ja heti tien toiselta puolelta löytyy Oslo City -kauppakeskus. Upea luonto on olennainen osa Oslon nähtävyyksiä ja jos vain suinkin aika riittää, kannattaa suunnata Oslonvuonoon, josta löytyy myös uimaranta. Ja ethän unohda Norjan mystisintä ajanjaksoa eli viikinkiaikaa, joka on taltioitu hyvin Viikinkimuseoon.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Oslonvuono, Viikinkilaivamuseo, Akershusin linna, Det Kongelige Slott, Oslon tuomiokirkko.

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Oslo lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.