Kartta

Halvat lennot Vaasa-Oslo

Parhaat viime hetken lentotarjoukset

Loman tarpeessa? Matkan varaaminen ei ole koskaan liian myöhäistä. Tässä on meidän valitsemamme parhaat äkkilähdöt kohteeseen Oslo...
Vain arvioidut alhaisimmat hinnat. Löydetty viimeisten 14 päivän aikana.

Lennon tiedot kohteesta Vaasa kohteeseen Oslo

Edullisin menopaluuhinta viime kuussa

154 €

Suoraa lentoyhtiötä

0

Keskimääräinen lennon kesto, lennon pituus 703 kilometriä

2t 25min

Suosituin lentoyhtiö viime kuussa

SAS

Oslo Gardermoen ja Sandefjord Torp

2 lentokenttää

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Oslo on kaksi lentokenttää: Oslo Gardermoen ja Sandefjord Torp.
Skyscannerin paras hinta lennolle kohteesta Vaasa kohteeseen Oslo on 154 €. Tämä löytyi vertailemalla eri yhtiöitä, ja on koko kuukauden edullisin hinta.
2t 25min on keskimääräinen lentoaika kohteesta Vaasa kohteeseen Oslo.
Mikään lentoyhtiö ei lennä suoraan kohteesta Vaasa kohteeseen Oslo.

Lentoyhtiöt, jotka tarjoavat lentoja reitille Vaasa-Oslo

Suoria lentoja Vaasasta Osloon ei löydy juuri tällä hetkellä. Kätevintä on ottaa Finnairin lento Helsinkiin ja jatkaa Osloon esim. Finnairin, SAS:n tai Norwegianin lennolla. Tutustu tarkemmin Finnairin matkatavararajoituksiin. Lue myös vinkkimme kuinka pakkaat käsimatkatavarat ja muut matkalaukut oikein Norwegianin lennolle ja kuinka pakkaat käsimatkatavarat ja muut matkalaukut oikein SAS:n lennolle.

Muista, että et tarvitse välttämättä passia matkustaessasi Norjaan. Sinulla pitää kuitenkin olla mukanasi virallinen henkilötodistus. On myös hyvä tehdä matkustusilmoitus, se onnistuu kätevästi netissä tai tekstiviestillä.

Näin etsit halvat lennot Vaasa Oslo -reitille

Matkahakumme on näppärä ja ilmainen, sen avulla löydät halvat lennot Vaasa Oslo -reitille kätevästi. Me emme peri mitään maksuja ja kun olet valmis varaamaan halvat lentosi, ohjaamme sinut suoraan matkatoimiston tai lentoyhtiön sivulle. Lue vinkkimme: Tämä on paras aika varata lennot Osloon. Kannattaa olla joustava matkapäiviesi suhteen: Voit valita matka-ajaksi koko kuukauden ja matkahakumme näyttää sinulle näppärän hintakalenterin. Näet siis koko kuukauden lennot yhdellä silmäyksellä. Lue vinkit Skyscannerin hintakalenterin hyödyntämiseen.

Lennolle lähtö Vaasan lentokentältä

Vaasan lentokenttä sijaitsee noin 10 km päässä Vaasan keskustasta ja lähellä myös muita Pohjanmaan lähikaupunkeja. Seinäjoelta on lentokentälle matkaa noin 75 kilometriä, Pietarsaaresta reilut 100 kilometriä ja Kristiinankaupungista noin 100 kilometriä.

Vaasan keskustasta pääsee kätevästi lentokentälle paikallisliikenteen bussilla nro 4. Matka keskustasta kentälle kestää 20 minuuttia, bussilipun hinta on 3,20€. Seinäjoen kaupungin ja Vaasan lentoaseman väliltä löytyy myös ns. kutsuperustaista reittiliikennettä, jota hoitaa Pahkakankaan liikenne.

Voit myös ajaa kentälle myös omalla autollasi ja jättää sen odottamaan paluutasi, sillä kentällä on kaksi pysäköintialuetta.

Vaasan lentokentällä palvelee Vasa Cafe -kahvila ja terassi, apteekkipiste sekä pieni myymälä. Vaasa-loungessa voit istuskella rauhassa ja vaikkapa tehdä töitä tai napata lukemista kirjanvaihtopisteestä. Voit myös odotella lennon lähtöä lähtöaulassa, keinutuolissa kiikkuen. Käytössä on myös ilmainen wifi, jota voit käyttää ilman erillisiä tunnuksia tai salasanoja.

Lennolta saapuminen Osloon

Oslon Gardermoen-lentokenttä on kaupungin päälentokenttä. Kentältä on helppoa matkustaa kaupungin keskustaan vaikka Airport Express -junalla, matka kestää noin 20 minuuttia. Keskustaan pääsee myös Ruter- ja Flybussen -linja-autoilla, joilla matkustat Oslon lisäksi myös kauemmaksi Norjaan. Taksin voi tilata kentältä tuloaulan taksitiskiltä.

Oslossa on myös kaksi pienempää kenttää, Sandefjord Torp ja Rygge . Niihin on kuitenkin hyvin harvoin suoria lentoja Suomesta.

Hyvä tietää: Oslo

Näe ja koe: Monet tuntevat Oslon talviurheilukeskus Holmenkollenin, kesäisin Oslosta löytyy kaunista saaristoa ja mielenkiintoisia kulttuurikohteita. Kaupungin tärkeimmät nähtävyydet ovat Oslon oopperatalo ja Akershusin linnake. Lue lisää: Oslon nähtävyydet top 15.

Sää ja ilmasto: Oslossa sää ja ilmasto ovat melkein prikulleen samanlaiset kuin Etelä-Suomessa. Kesäisin saatetaan nauttia hellejaksoista ja talvisin lunta löytyy.

Hintataso: Oslossa hintataso on korkeampi kuin Suomessa. Sen huomaa niin ostoksilla kuin ravintoloissa. Esimerkiksi kolmen ruokalajin illallinen kahdelle maksaa Oslon ravintoloissa keskimäärin 80-100€, kuppi cappuccinoa noin 5€.

Tiedot on tarkistettu syyskuussa 2018.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.