Oslo

21.12.2019 - 22.12.2019

2 aikuista - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Best Western Kampen Hotell, Park Inn by Radisson Oslo sekä Scandic Holmenkollen Park ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Oslo perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Oslo klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Oslo

alkaen 88 €
alkaen 124 €
alkaen 238 €

Mitä matkustajat ovat mieltä kohteesta Oslo?

9,8
Ulkoilmaihmiset
9,6
Seikkailumatkailijat
7,5
Vihreät matkailijat
7,5
Historian harrastajat
7,2
Yöelämän ystävät
Jäsenten arvostelut (164)
Aleksandra  M
Aleksandra M
23.3.2019

Oslo yhdistää meri, vuoret ja järvet. Vaikka se on pääkaupunki, se on hyvin vihreä, siellä on paljon kehittämätöntä tilaa. Tätä varten moderni arkkitehtuuri on linjassa historiallisten rakennusten kanssa. Norjalaista ruokaa ei ole helppo löytää ja hyväksyä ainakin makuhermojeni kautta. Ulkona syöminen on erittäin kallista keskimääräiselle puolalaiselle. Joukkoliikenne on sensaatiomaista. Rakastan tätä kaupunkia.

Theo Macha
Theo Macha
6.12.2019

Absolutely epic great idea short notice, it's not cheap frills but worth every penny trust. Great people can't wait to go back.

Andréa Nascimento Schorner
Andréa Nascimento Schorner
28.9.2019

Um povo acolhedor, na Noruega para onde se olha se vê beleza natural. Leve um bom tênis e se prepare para explorar

Andrea Lima
Andrea Lima
21.9.2019

Apesar de ser um país muito caro, é tudo muito lindo e limpo! Muitos lugares para caminhar e paisagens lindas!

UKK

Edullisin kuukausi on joulukuu, jonka keskiarvohinta on 128 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Oslossa yöpymiseen on kesäkuu, jonka keskiarvohinta 189 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille joulukuussa viime vuonna oli 148 € per yö. Tämä on 7 % edullisempi kuin keskiarvohinta 160 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Oslo odotettu keskilämpötila kuukautena joulukuu on −1,5 °C/29,2 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä heinäkuu, jonka keskilämpötila on 22,3 °C/72,1 °F. Viilein kuukausi on tammikuu, jonka keskilämpötila on −4,4 °C/24,1 °F.
Kohteen Oslo lähin lentokenttä on Oslo Gardermoen (OSL) (36,74 km).

Suunnittele matka kohteeseen Norja