Kartta

Halvat lennot Oulu-Oslo

Lennon tiedot kohteesta Oulu kohteeseen Oslo

Edullisin paluuhinta viime kuussa

127 €

Suoraa lentoyhtiötä

0

Keskimääräinen lennon kesto, lennon pituus 960 kilometriä

3h 0min

Suosituin lentoyhtiö viime kuussa

Finnair

Oslo Gardermoen ja Sandefjord Torp

2 lentokenttää

Lentoyhtiöt, jotka tarjoavat lentoja reitille Oulu-Oslo

Vaihdollisia lentoja Oulusta Helsingin kautta Osloon löytyy paljon. Lentoja Oulusta Helsinkiin ja sieltä edelleen Osloon tarjoavat muun muassa Finnair ja Norwegian.

Tutustu tarkemmin Finnairin matkatavararajoituksiin. Lue myös vinkkimme kuinka pakkaat käsimatkatavarat ja muut matkalaukut oikein Norwegianin lennolle!

Muista, että et tarvitse välttämättä passia matkustaessasi Norjaan. Sinulla pitää kuitenkin olla mukanasi virallinen henkilötodistus. On myös hyvä tehdä matkustusilmoitus, se onnistuu kätevästi netissä tai tekstiviestillä.

Näin etsit halvat lennot Oulu Oslo -reitille

Matkahakumme on näppärä, ilmainen ja täysin puolueeton, ja sen avulla löydät halvat lennot Oulu Oslo -reitille kätevästi. Me emme peri mitään maksuja ja kun olet valmis varaamaan halvat lentosi, ohjaamme sinut suoraan matkatoimiston tai lentoyhtiön sivulle. Jos olet joustava matkapäiviesi suhteen, löydät edulliset lennot Oulu Oslo -reitille kätevästi. Valitse matkustusajaksi koko kuukausi ja matkahakumme näyttää sinulle hintakalenterin, josta näet halvat lennot koko kuukauden ajalle. Lue vinkit Skyscannerin hintakalenterin hyödyntämiseen. Voit myös etsiä lentoja Skyscannerin kätevän karttahaun avulla.

Lennolle lähtö Oulusta

Oulun lentokenttä sijaitsee Oulunsalon kaupunginosassa, noin 15 km päässä Oulun keskustasta. Lentokentälle pääsee helposti esimerkiksi linja-autoilla nro 8 ja 9, joiden kyytiin voit nousta keskustan pysäkkien lisäksi mm. Teknologiakylästä, Linnanmaalta ja Heikinharjusta. Linja-autoja kulkee aina aamuviidestä yli puoleen yöhön, matkalippu maksaa 5,80€.

Jos matkustat lentokentälle autolla, kentän alueella on kolme pysäköintialuetta. Parkkialueiden P1 ja P3 pysäköintimaksuun sisältyy lämpöpaikka ja sähköauton lataus. Jos sinut saatetaan kentälle, P2-parkkialueelle voi pysähtyä ilmaiseksi max. 20 minuutiksi. Lue lisää Oulun ja muiden Suomen lentokenttien pysäköinnistä. Taksimatka Oulun keskustasta lentokentälle maksaa arviolta 30€.

Palvelut

Oulun lentokenttä on Suomen toiseksi vilkkain lentokenttä. Sen kautta kulkee vuosittain yli miljoona matkustajaa. Lentokentältä löytyy palveluita ja käytössä on ilmainen wifi. Kahvila-myymälä Oulu Cafe ja Oluthuone Toppila tarjoilevat ruokaa ja juomaa, ja keinutuoleissa voit odotella lentosi lähtöä rennosti. Kaikille avoimessa Hailuoto-loungessa voit istuskella ennen lentoasi ja kuunnella vaikkapa flyygelimusiikkia.

Lennolta saapuminen Osloon

Oslon Gardermoen-lentokenttä on Oslon keskeisin lentokenttä. Kentältä on helppoa matkustaa kaupunkiin vaikka Airport Express -junalla, matka kestää noin 20 minuuttia. Keskustaan pääsee myös Ruter- ja Flybussen -linja-autoilla, joilla matkustat Oslon lisäksi myös kauemmaksi Norjaan. Taksin voi tilata kentältä tuloaulan taksitiskiltä.

Oslossa on myös kaksi pienempää kenttää, Sandefjord Torp ja Rygge . Niihin on kuitenkin hyvin harvoin suoria lentoja Suomesta.

Hyvä tietää: Oslo

Näe ja koe: Monet tuntevat Oslon talviurheilupyhäkön, Holmenkollenin. Mutta Oslo on upea matkakohde myös kesäisin. Kaupungin monet saaret houkuttelevat istahtamaan rannalle, patikoimaan vaellusreittejä ja piipahtamaan kulttuurikohteissa. Kaupungin ykkösnähtävyydet ovat Oslon oopperatalo ja Akershusin linnake. Lue lisää: Oslon nähtävyydet top 15.

Hintataso: Oslossa hintataso on korkeampi kuin Oulussa. Sen huomaa niin ostoksilla kuin ravintoloissa. Esimerkiksi kolmen ruokalajin illallinen kahdelle maksaa Oslon ravintoloissa keskimäärin 80-90€, ja kuppi cappuccinoa maksaa Oslossa noin 5€.

Tiedot on tarkistettu kesäkuussa 2018.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.