Kartta

Lennot Trondheimiin

Miten löydät halvat lennot Trondheimiin?

Tänä päivänä Trondheimin mystisyys voi olla muinaismuisto vain ja tilalle on tullut vireä ja vehreä yliopistokaupunki. Kaunis luonto vaellus- ja retkeilymahdollisuuksineen linkittää sen kuitenkin yhteen muinaisten merten sotureiden kanssa - tai ainakin voit niin itsellesi uskotella! Lähde ottamaan selvää tästä vuonon pohjukassa sijaitsevasta kaupungista ja hanki lennot Trondheimiin jo tänään!

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Trondheimiin

Lentoja Trondheimiin operoidaan Suomessa useammalta lentokentältä, mutta ne kaikki vaativat pysähdyksen Uudenmaan alueen päälentokentältä Helsinki-Vantaan lentoasema.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Trondheimiin?

Suomesta ei lennetä valitettavasti suoria lentoja Trondheimiin, mutta useimmat lentoyhtiöt toki operoivat lentoja kaupunkiin. Näitä ovat muun muassa Norwegian, KLM sekä SAS.

Trondeheihim lentokentät

Trondheimin lentokenttä sijaitsee Stjørdalissa noin 35 kilometrin päässä Trondheimin keskustasta. Trondheimin lentokentältä pääset matkaamaan kaupunkiin junalla, taksilla tai bussilla. Taksitolpan löydät lentoaseman edestä ja bussilla voit päästä heti hotellisi ulko-ovelle. Myös junat kulkevat kentältä 35 minuutin välein.

Milloin on parhain aika vierailla Trondheimissa?

Trondheimia voi kutsua ympärivuotiseksi matkakohteeksi, riippuen minkälaista tekemistä haet lomaltasti. Talvisin säät muistuttavat Suomen ilmastoa ja tarjolla on monenlaisia talviaktiviteetteja laskettelusta hiihtoon. Jos sen sijaan haluat kokea kaupungin lämpimäillä säillä, hanki lennot Trondeheimiin kesäkuun ja syyskuun väliselle ajalle. Tuolloin lämpötilat vaihtelevat 10–20 asteen välillä. Kesäisin Trondheimissa järjestetään suosittuja festivaaleja, joten hotellivarausten kanssa kannattaa olla ajoissa liikkeellä.

Mitä nähdä ja tehdä Trondheimissa?

Viikinkikuningas Olav Truggvason perusti Norjan entisen pääkaupungin Trondheimin vuonna 997. Valitettavasti kaupunki ei ole enää pääkaupunki eikä sen enempää viikinkienkään valloittama. Nykyään Trondheim tunnetaan eläväisenä yliopistokaupunkina, josta löytyy myös historiallsia nähtävyyksiä. Yksi suosituimmista rakennuksista kaupungissa on Nidaroksen katedraali, jota rakennettiin vuosien 1070–1300 välisenä aikana. Kauniita rakennuksia löytyy lisää Nidelva-järven varrelta, jossa sievässä rivissä nököttävät vanhat, mutta värikkäät talot, jotka olivat 1700-luvulla satamakauppiaiden käytössä. Ainoa paikka, josta voit löytää vielä viikinkien jättämiä jälkiä on Trondheimin luonnontieteellinen ja arkeologinen museo, jossa on nähtävillä esimerkiksi vanhoja viikinkimiekkoja. Trondheimista löytyy muutamiakin ostoskeskuksia, kuten Byhaven ja Solsiden.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Norbottenin museo, Gammelstadin kirkkokylä, Kulttuuritalo Kulturen Hus, Tekniska Hus

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Trondheim lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.