Kartta

Halvat lennot Oulu-Dubai

Lennon tiedot kohteesta Oulu kohteeseen Dubai

Edullisin paluuhinta viime kuussa

395 €

Suoraa lentoyhtiötä

0

Keskimääräinen lennon kesto, lennon pituus 4918 kilometriä

7h 55min

Suosituin lentoyhtiö viime kuussa

Finnair

Dubai, Dubai Al Maktoum International, Dubai Creek SPB ja Jebel Ali SPB

4 lentokenttää

Lentoyhtiöt, jotka tarjoavat lentoja reitille Oulu-Dubai

Vaihdollisia lentoja Oulusta Helsingin kautta Dubaihin löytyy paljon. Lentoja Oulusta Helsinkiin lentävät muun muassa Finnair ja Norwegian. Lentoja Helsingistä Dubaihin tarjoaa Finnair.

Tutustu tarkemmin Finnairin matkatavararajoituksiin. Lue myös vinkkimme kuinka pakkaat käsimatkatavarat ja muut matkalaukut oikein Norwegianin lennolle.

Muista, että tarvitset passin matkustaessasi Dubaihin. On myös hyvä tehdä virallinen matkustusilmoitus, se onnistuu kätevästi netissä tai tekstiviestillä.

Näin etsit halvat lennot Oulu Dubai -reitille

Matkahakumme on näppärä ja ilmainen, avullamme löydät halvat lennot Oulu Dubai -reitille kätevästi. Me emme peri mitään maksuja ja kun olet valmis varaamaan halvat lentosi, ohjaamme sinut suoraan matkatoimiston tai lentoyhtiön sivulle.

Jos olet joustava matkapäiviesi suhteen, löydät edulliset lennot Oulu Dubai -reitille kätevästi. Valitse matkustusajaksi koko kuukausi ja matkahakumme näyttää sinulle hintakalenterin, josta näet halvat lennot koko kuukauden ajalle. Lue lisää: Tässä vinkit Skyscannerin hintakalenterin hyödyntämiseen.

Lennolle lähtö Oulusta

Oulun lentokenttä on Suomen toiseksi vilkkain lentokenttä. Lentokentällä on käytössä ilmainen wifi. Kahvila-myymälä Oulu Cafe ja Oluthuone Toppila tarjoilevat ruokaa ja juomaa, ja keinutuoleissa voit odotella lentosi lähtöä rennosti.

Oulun lentokenttä sijaitsee noin 15 kilometriä Oulun ydinkeskustasta. Lentokentälle pääsee näppärästi esim. busseilla numero 8 ja 9, joiden reitti kulkee keskustan pysäkkien lisäksi mm. Teknologiakylän, Linnanmaan ja Heikinharjun kautta. Busseja kulkee aina aamuviidestä yli puoleen yöhön, matkalippu maksaa 5,80€.

Jos tulet lentokentälle autolla, kentän alueella on kolme pysäköintialuetta. Parkkialueiden P1 ja P3 pysäköintimaksuun sisältyy lämpöpaikka ja sähköauton lataus. Jos sinut saatetaan kentälle, P2-parkkialue sopii lyhyeen parkkeeraukseen. Lue lisää Oulun ja muiden Suomen lentokenttien pysäköinnistä. Taksimatka Oulun keskustasta lentokentälle maksaa arviolta 30€.

Lennolta saapuminen Dubaihin

Dubain kansainvälinen lentokenttä on kaupungin päälentokenttä ja koko Lähi-Idän vilkkain lentokeskus. Se sijaitsee vain neljän kilometrin päässä kaupungin ydinkeskustasta.

Kentällä on runsaasti palveluja niin lähteville kuin saapuville matkustajille. Terminaali 3:sen yhteydessä on metroasema ja terminaalien 1 ja 2 edestä lähtee busseja Dubain keskustaan ja lähialueille. Terminaali 1:n bussipysäkeiltä keskustaa kohti ajavat esimerkiksi bussilinjat nro 4, 11, 15 ja 44, terminaali 2:n bussipysäkiltä bussilinja nro 2. Kaikkien terminaalien edestä löytyy myös vapaita takseja; muista valita virallinen taksi, jossa on taksamittari.

Dubain Al Maktoum International -kenttä sijaitsee 37 km kaupungista. Se on osa Dubai World Central -keskittymää. Tällä hetkellä sinne ei ole Suomesta suoria lentoja.

Hyvä tietää: Dubai

Näe ja koe: Dubaissa riittää paljon nähtävää ja sen suosio matkakohteena onkin nousussa. Upea luksushotelli Burj al Arab -hotelli on Dubain kaupungin symboli. Burj Khalifa on maailman korkein rakennus (yli 820 m korkea) ja sen 124. kerroksessa sijaitsee mahtava At the Top -näköalatasanne! Myös Dubai Zoo -eläintarha on näkemisen arvoinen.

Sää ja ilmasto: Dubaissa ilmasto on lämmin ympäri vuoden. Marraskuusta maaliskuuhun päivälämpötilat ovat miellyttävät, noin + 25-30 ˚c. Kesäkaudella (touko-lokakuu) lämpötilat ovat hyvin korkeat ja ilmanala kostea.

Hintataso: Dubaissa hintataso on vaihteleva Suomeen verrattuna. Varsinkin ravintolakäynnit voivat olla edullisempia, riippuen siitä, millaisiin ravintoloihin suuntaat. Esimerkiksi kolmen ruokalajin illallinen kahdelle maksaa Dubain ravintoloissa keskimäärin 40-70€. Muista jättää tippiä noin 5-10% laskusi hinnasta.

Tiedot on tarkistettu elokuussa 2018.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.