Kartta

Halvat lennot kohteeseen Bergen

Bergen – Sympaattinen satamakaupunki

Bergen on mainio kaupunkilomakohde, ja monet matkaavatkin sinne autoillen kesäsesonkiaikana. Bergen on erittäin suosittu vaelluskohde, koska siellä sijaitsee yksi Norjan kauneimmista vuoristoista. Bergen on myös Norjan toiseksi suurin kaupunki melkein 280 000 asukkaallaan.

Historia ja nähtävyydet

Yksi Bergenin suosituimpia käyntikohteita on sen vanha rahtisatama. Värikkäät keskiaikaiset talot vieri vieretysten ovat suosittu turistinähtävyys, ja satama on myös Unescon maailmanperintökohde. Bergeniin saavutaan lisäksi ihastelemaan vuoristoja ja vuonoja. Suosittu käyntikohde on Bergenin Fløyen-vuori, jonne pääsee köysiratajunalla kaupungin keskustasta.

Ruoka ja juoma

Bergenin suosituimmat ja tunnelmallisimmat ravintolat löytyvät Bryggen-korttelin uumenista. Ruokailukokemus ympäristöineen jää mieleen, kiitos alueen keskiaikaisten ja kauniiden rakennusten. Bergen on merkittävä satamakaupunki, joten meren herkut ovat ravintoloiden erikoisuus. Menuista löytyy sekä kalaa että äyriäisiä – ja jopa valasta.

Shoppailu & vapaa-aika

Bergenistä löytyy sekä pieniä persoonallisia putiikkeja että suuria ostoskeskuksiakin. Turisteille suunnattuja tuliaiskauppoja on tarjolla monia. Erityisesti suuria tavarataloja löytyy keskustan Strandgatenin alueelta, Torgallmenningenin aukiolta. Bergenin suurin ostari Lagunen löytyy lentokentän lähettyviltä.

Milloin Bergeniin?

Bergen on ehdottomasti kesäkaupunki, mutta kesä on myös kaupungin ruuhkaisinta sesonkiaikaa – kiitos tuhansien risteilymatkaajien. Elo- ja syyskuu ovatkin parhain aika vierailla Bergenissä. Touko- ja kesäkuu ovat myös hyviä matkustuskuukausia, koska tällöin kaupungissa on paljon festivaaleja ja tapahtumia. Hotellit kannattaa kuitenkin varata hyvissä ajoin.

Ilmasto

Bergen on kuuluisa siitä, että siellä sataa paljon. Vuotuinen sademäärä voi olla jopa 2250 millimetriä. Syys-joulukuussa sademäärät ovat korkeimmillaan. Kesä-elokuussa Bergenin keskilämpötilat ovat 16-17 lämpöastetta ja talvisin alle 5 celsiusastetta.

Lennot

Skyscannerilla löydät halvat lennot Bergeniin helposti ja nopeasti. Löydettyäsi lentoliput ohjaamme sinut valitsemasi lentoyhtiön tai matkatoimiston sivuille, jossa teet varauksen suoraan. Skyscanner ei peri lisämaksua.

Jos voit joustaa matkasi ajankohdan suhteen, kannattaa vilkaista sivun oikeaan laitaan. Palkit näyttävät arviomme lentojen hinnoista kuukausittain, auttaen sinua valitsemaan sopivimmat päivät matkaasi varten. Mikäli matkustuspäiväsi ovat jo tiedossa, voit syöttää ne lentohakuumme ja saat parhaat lentoyhteydet tietoosi hetkessä. Hotellit Bergenistä löytyvät kätevästi hotellihaullamme, josta ohjaamme sinut suoraan hotellin tai matkatoimiston sivuille. 

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Bergen lähellä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Bergen on yksi lentokenttä: Bergen.
airBaltic, KLM, Air France, Norwegian Air International, Atlantic Airways, Norwegian, arkia sekä Wizz Air lentävät suoraan kohteeseen Bergen.
Edullisin lentokuukausi kohteeseen Bergen on helmikuu.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.