Kartta

Lentoyhtiöt: Corsair

Vuonna 1981 perustettu Corsair International on Ranskan toiseksi suurin lentoyhtiö heti Air Francen jälkeen. Se toimii ensisijaisesti Ranskan pääkaupungin Pariisin lentokentältä. Corsair on yhden maailman tunnetuimman matkatoimiston TUI Groupiin kuuluvan TUI Francen tytäryhtiö. Suosittu lentoyhtiö kuljettaa vuosittain jopa 1,3 miljoonaa matkaajaa ympäri maailmaa. Pariisista ja 16:lta muulta lentokentältä Corsair tarjoaa reittejä muun muassa Karibialle, Madagascarille, Senegaliin ja Kanadaan, joten valinnanvaraa yhtiön asiakkailla riittää!

*Sivustoilla esitetyt tiedot on tarkistettu 21.3.2017, mutta ne ovat voineet muuttua myöhemmin. Tarkastakaa ystävällisesti tietojen paikkansapitävyys suoraan lentoyhtiön omilta sivustoilta.

Miksi lentää Corsairilla

Miten tehdään lähtöselvitys?

Säästä aikaa lentokentällä ja tee lähtöselvitys Corsairilla jo kotona verkossa! Sinulla on kaksi vaihtoehtoa: tee lähtöselvitys Corsairin omilla sivustoilla tai mobiilina. Kummatkin lähtöselvitykset voit tehdä aikaisintaan 48 ja viimeisintään kahta tuntia ennen lentosi lähtöä. Jos teet lähtöselvityksen verkossa, vastaanotat tarkistuskorttisi sähköpostiosoitteeseesi ja voit tulostaa sen omalla printterilläsi kotona. Jos taas satut olemaan vaikkapa reissun päällä, voit vastaanottaa tarkistuskorttisi matkapuhelimeesi ja näyttää sen kentällä virkailijalle. Miten helppoa!

Matkatavarat ja kulut

Corsairin lennolla voit ottaa mukaan yhden matkalaukun veloituksetta. Se ei saa ylittää mitoituksia 55 cm x 40 cm x 20 cm tai painaa yli 12 kiloa. Kirjattavien matkalaukkujen määrä riippuu lipputyypistäsi ja matkakohteestasi. Jos matkustat Afrikkaan tai Madagaskarille, voit ottaa mukaasi yhden enintään 23 kiloisen laukun Horizon-luokkaan, tai jos matkustat Ranskan alueellisia reittejä, voit ottaa mukaasi kaksi 23 kilon laukkua. Tarkemmat säännökset kannattaa tarkastaa Corsairin verkkosivuilta.

Istuimet

Istuintyyppisi tulee määrittymään lipputyypistäsi. Jos matkustat Horizon-luokassa, voit tehdä istuinvarauksesi lähtöselvityksen yhteydessä. Voit valikoida istuimen mistä tahansa matkustamon osasta ja Seat+ lisämukavuuksilla mieltymystesi mukaan. Seat+-istuimet sijaitsevat tavallisesti Exit-kyltin vieressä, jolloin istuimissa on enemmän tilaa sekä istumaosassa että jalkatilassa. Istuinvalikoima on käytettävissä etukäteen 48 tuntia ennen lentoasi. Istuinvarauksen voit tehdä helposti Corsairin asiakaspalvelussa tai verkkosivustojen kautta.

Varausmaksut ja muut maksut

Corsair ei veloita lentomatkustajiltaan minkäänlaisia yllättäviä varausmaksuja. Lentoyhtiöllä mahdolliset varausmaksut sisältyvät jo lentolipun hintaan. Corsairilla maksat ainoastaan lisäpalveluista.

Lisäpalvelut

Corsairilla lisäpalveluihin luetaan esimerkiksi sen yhteistyökentiltä löytyvät upeat ja rauhalliset lounge-tilat, jotka ovat matkaajien käytössä lisähinnasta. 40 euron hintaan kuuluvat henkilökohtaisen lounge-tilan lisäksi nopeampi eteneminen ja nopeammat turvatarkastukset kentällä. Loungessa voit nauttia samaan hintaan myös makeista ja suolaisista välipaloista ja tilan virvokevaihtoehdoista. Voit tilata itsellesi myös herkullisen gourmet-aterian perinteisen lentoruoan sijaan. Palvelun hinnat vaihtelevat 8–24 euron välillä.

Täsmällisyys

Flightstatsin mukaan Corsair Fly pysyi 75 % tarkkuudella lähtöaikataulussa ja 67 % tarkkuudella saapumisaikataulussa vuoden 2014 alkupuolella. Flightstatsin tilastoilla mitataan lehtoyhtiöiden saapumis- ja lähtötäsmällisyyttä 15 minuutin sisällä ilmoitetusta aikataulusta.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.