Kartta

Lentoyhtiöt: Firefly

Vuodesta 2007 toiminnassa ollut Firefly on Malaysia Airlinesin tytäryhtiö, joka operoi lentoja ympäri Malesiaa ja Aasiaa sen kotikentiltä Penangista ja Subangista. Yhtiön lentokohteita näiltä lentokentiltä ovat muun maussa Kuala Lumpur ja Thaimaan ja Indonesian maantieteelliset alueet. Firefly tarjoaa lentoja myös Singaporesta. Useimmille lentomatkaajille tutuimmat reitit vievät suosittuihin lomakohteisiin, kuten Phuketiin ja Koh Samuille. Firefly tunnetaankin pienenä ja ketteränä lentoyhtiönä, joka on kuljettanut tyytyväisiä lentomatkaajia paratiisirannoille jo 10 vuoden ajan.

*Sivustoilla esitetyt tiedot on tarkistettu 23.2.2017, mutta ne ovat voineet muuttua myöhemmin. Tarkastakaa ystävällisesti tietojen paikkansapitävyys suoraan lentoyhtiön omilta sivustoilta.

Miksi lentää Fireflylla

Miten tehdään lähtöselvitys?

Firefly tarjoaa kolme eri tapaa tehdä lähtöselvitys. Verkossa ja mobiilina tehtävä lähtöselvitys on saatavilla Malesian sisäisille lennoille ja Singaporesta lähteville lennoille. Voit tehdä sen näppärästi Fireflyn omilla sivustoilla aikaisintaan 14 päivää ja viimeistään tuntia ennen lentoasi. Syötät vain varausnumerosi ja reittisi Fireflyn sivustoilta löytyvään hakulomakkeeseen ja voit tulostaa sen jälkeen tarkastuskorttisi. Huomaa, että verkossa tehtävä lähtöselvitys ei ole saatavilla niille matkustajille, jotka matkustavat lapsen kanssa, ovat toimintarajoitteisia ja matkustavat yli yhdeksän hengen seurueena. Näissä tapauksissa lähtöselvitys on tehtävä lentokentällä.

Matkatavarat ja kulut

Fireflyn matkustamoon voit ottaa mukaasi käsimatkatavaran ja yhden henkilökohtaisen tavaran. Käsimatkatavaran mitat eivät saa ylittää 56cm x 36cm x 23cm eikä se saa painaa 7 kiloa enempää. Sen tulee myös mahtua edessä olevan penkin alle. Henkilökohtainen tavara voi olla naisten käsilaukku, salkku tai vaikkapa viltti. Kaikki matkustajat saavat ottaa mukaansa myös lähtöselvitettäviä matkalaukkuja, mutta ne eivät saa ylittää 20 painoltaan kiloa. Jos yksittäisen matkalaukun paino ylittää 20 kiloa, pitää matkustajan ostaa itselleen lisämatkatavaratilaa.

Istuimet

Fireflylla voit tehdä paikkavarauksen lähtöselvityksen yhteydessä. Jos kuitenkin haluaisit istua ystäväsi tai perheesi vieressä, kannattaa paikkavarauksen suhteen olla yhteyksissä suoraan Fireflyn omaan asiakaspalveluun. Fireflyn istuimia on yleisesti ottaen kehuttu, ja ne ovat saaneet matkustussivustoilta 7-10 pistettä 10:stä mahdollisesta pisteestä.

Varausmaksut ja muut maksut

Firefly veloittaa matkaajiltaan tiettyjä palvelumaksuja lentovarauksista tai muutoksista Singaporessa, Phuketissa ja Banda Acehissa. Lentoyhtiö ottaa myös veloituksen ylimääräisistä matkalaukuista. Veloitus nousee sen mukaan, mitä enemmän ylimääräisiä matkalaukkuja tarvitset mukaasi. Muutoksista tulee aina tiedottaa Fireflyn asiakaspalveluun. Yhteydenotostasi asiakaspalveluun voidaan veloittaa myös tietty lisämaksu.

Lisäpalvelut

Lisäpalveluihin Fireflylla kuuluvat muun muassa lennon aikana nautittavat ateriat, jotka ovat kaikki maksullisia. Aasian alueella toimivat lentoyhtiöt tunnetaan herkullisista paikallisista ruoka-aterioistaan, eikä Firefly ei ole poikkeus tästä. Fireflyn valikoimissa on tarjottavana viisi erilaista ruoka-ateriaa juomineen. Aterioista löytyvät sekä kasvis- että lihavaihtoehdot. Kaikki ruoat maksavat 9.50 RM ja voit varata ne etukäteen lentovarauksesi yhteydessä.

Firefly

4,5/5
534 arvostelun perusteella

Pisteytämme palveluntarjoajat käyttäjäpalautteen perusteella, jota saamme hintojen luotettavuudesta, maksuista, asiakaspalvelusta ja palveluntarjoajan sivuston helppokäyttöisyydestä.

Lisätietoa

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.