Kartta

Lennot kohteeseen Etelä-Afrikka

Eksoottinen Etelä-Afrikka – Afrikka pienoiskoossa

Helposti lähestyttävä Etelä-Afrikka on oivallinen valinta Afrikkaan ensi kertaa matkustavalle. Maassa asuva ja La Fille du vent -blogia kirjoittava Mare neuvoo Suomesta saapuvia: "Suomi ja Etelä-Afrikka sijaitsevat samalla aikavyöhykkeellä, joten paras tapa matkustaa on yölento. Tällöin saavut O.R. Tambon tai Cape Town International -lentokentälle aamulla pirteänä ja valmiina elämyksiin. Ota taksi hotelliin, jätä matkalaukut säilytykseen (tai checkaa aikaisin sisään huoneeseen) ja lähde aamiaiselle." Kauniin luonnon keskellä voi syventyä viininvalmistuksen saloihin ja tutustua maan poliittiseen historiaan. "Etelä-Afrikka on monipuolinen, moniulotteinen ja monikulttuurinen maa, jossa riittää nähtävää ja koettavaa. Tunnetuin se on luonnonpuistoistaan ja villieläimistään, mutta sen vilkasta ravintola- ja viinikulttuuria ei kannata sivuuttaa."

Etelä-Afrikan kaksi suosituinta kaupunkikohdetta ovat lounaisrannikon Kapkaupunki ja koillisessa sijaitseva Johannesburg. Häikäisevän kaunis rannikkokohde Kapkaupunki tarjoaa mahdollisuuksia sekä historiallisiin nähtävyyksiin tutustumiseen että lähialueiden rannoilla lekotteluun. Kaupungin liepeillä sijaitseva pöytävuori Table Mountain on suosittu nähtävyys köysiratoineen ja patikointimahdollisuuksineen. Maan rotuerottelupolitiikan historiaan voi tutustua suuntaamalla lautalla Unescon maailmanperintökohteisiin kuuluvalle Robben Islandin saarelle, jonka vankilassa on istunut poliittisia vankeja aina Nelson Mandelasta lähtien. Maan suurin kaupunki Johannesburg puolestaan tarjoaa miljoonakaupungin vilskettä, hyvät shoppailumahdollisuudet sekä elinvoimaisen ravintola- ja kahvilakulttuurin.

Kaupunkikohteiden ohella maa tarjoaa nähtävää ja koettavaa luonnonsuojelualueiden, näyttävien rannikkokohteiden ja viinitilojen muodossa. Koska paikallinen julkinen liikenne jättää toivomisen varaa, kannattaa autonvuokraus erityisesti, jos kansallispuistot ja kauniit näkymät kiinnostavat.

Kapkaupungissa lomaileva viinituntija voi suunnata kaupungin lähellä sijaitseville viinialueille. Intohimoisin harrastaja ajoittaa matkansa alkukeväälle, jolloin lukuisat sadonkorjuufestivaalit tarjoavat ohjelmaa aina viinin maistelusta rypäleiden poljentaan. Jos luonto ja häikäisevät maisemat kiehtovat viinejä enemmän, voi seikkailunhaluinen matkaaja ottaa alleen auton ja lähteä koluamaan Kapkaupungin ja Port Elizabethin väliselle rannikkoalueelle sijoittuvaa Garden Routen näköalareittiä. Johannesburgissa lomailevan kannattaa puolestaan suunnata Mosambikin ja Zimbabwen rajoilla sijaitsevaan Krugerin kansallispuistoon safarille tutustumaan villieläimiin luonnossa.

 

Skyscannerin ilmaisella ja helppokäyttöisellä lentohaulla löydät sekä normaalit reittilennot että halpalennot Etelä-Afrikkaan. Löydettyäsi halvat lennot ohjaamme sinut suoraan lentoyhtiön tai matkatoimiston nettisivuille tekemään varauksen.

Voit selata lentotarjouksia tällä sivulla, tai syöttää haluamasi päivämäärät lentohakuumme.

Jos matkapäiväsi ovat vielä auki, voit valita ajankohdaksi ”Koko kuukausi” tai jopa ”Koko vuosi”, ja näytämme sinulle edullisimmat päivät matkustaa.

Autamme sinua myös valitsemaan matkakohteesi. Klikkaamalla hakupainiketta saat listan kaikista kohteista Etelä-Afrikassa hinnan mukaan, edullisimmasta alkaen! Hotellit Etelä-Afrikassa löydät hotellihaullamme, joten Skycannerilla voit helposti suunnittella koko Etelä-Afrikan matkan!

Muutitko mielesi kohdemaan suhteen? Kirjoita kohdekenttään ”mihin tahansa”, ja näet hinta-arviot kaikkiin maailman maihin.

 

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.