Kartta

Lennot Johannesburgiin

Miten löydät halvat lennot Johannesburgiin?

Koe jotain täysin erilaista ja hanki lennot Johannesburgiin! Skyscanner lennättää matkailijoita Etelä-Afrikkaan edullisin hinnoin, koska lentohaullamme tiedät aina halvimmat lennot Johannesburgiin. Lue alta myös lisää siitä, milloin lennot Johannesburgiin kannattaa hankkia ja mitä kaikkea siellä voit tehdä. Saat myös selville, mitkä lentoyhtiöt tarjoavat lentoja Johannesburgiin ja mitkä lentoyhtiöt ovat palveluksessasi, kun hankit lennot Johannesburgiin.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Johannesburgiin

Helsinki-Vantaan lentoasema tarjoaa lennot Johannesburgiin, mutta lento vaatii vähintään aina yhden välilaskun. Lennot Johannesburgiin kestävät vähintään 17,5 tuntia riippuen lentoyhteyksistä.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Johannesburgiin?

Etelä-Afrikkaan ei lennetä Suomesta ollenkaan suoria lentoja, joten matkustajat saavat varautua yhteen tai kahteen välilaskuun lentoyhteyksistä riippuen. Lentoyhtiöt, jotka tarjoavat lennot Johannesburgiin ovat muun muassa KLM ja useiden eri lentoyhtiöiden yhdistelmät.

Johannesburgin lentokentät

O. R. Tambon kansainvälinen lentoasema on Afrikan mantereen suurin kansainvälinen lentoasema. Johannesburgissa on alueita, joissa on paljon rikollisuutta, joten tämä kannattaa huomioida, kun hankit kyytiä keskustaan tai liikut kaupungissa yksin. Erityisesti takseihin ei kannata luottaa, jos mukanasi ei ole henkilöä, joka tuntee kaupungin. Lentokentän edestä löytyy bussiasema, ja junalinja kulkee suoraan Sandtoniin ja Pretoriaan.

Milloin on parhain aika vierailla Johannesburgissa?

Parhaimmat ajat vierailla Johannesburgissa ovat keväällä maaliskuusta toukokuuhun sekä syksymmällä syyskuusta marraskuuhun. Tällöin Johannesburg on ”off season” -kaudella, joten kaupungin hotellien hinnat tipahtavat, ruuhkat nähtävyyksille ja muualle helpottavat ja saat nauttia lämpimästä ja kuivasta ilmastosta. Johannesburg sijaitsee eteläisellä pallonpuoliskolla, joten siellä kesää vietetään joulukuusta helmikuuhun ja talvikausi kestää kesäkuusta elokuuhun. Juurikin joulu-helmikuun aika on Johannesburgissa ruuhkaisin ja helteisin.

Mitä nähdä ja tehdä Johannesburgissa?

Etelä-Afrikan suurin kaupunki Johannesburg on vastakohtien kaupunki, jossa vauraus kohtaa äärettömän köyhyyden. Tämä näkyy myös sen katukuvassa, jossa pilvenpiirtäjät ja slummit seisovat vierekkäin sulassa sovussa. Johannesburgia ei tarvitse maineensa vuoksi pelätä, vaikka siellä rikollisuus kukoistaakin tietyillä alueilla. Varovaisuus kaupungilla liikkuessa kannattaa ja yksin ei tietyille alueille ole järkevää lähteä. Jotta voisi hieman ymmärtää kaupungin historiaa paremmin, kannattaa matka aloittaa Nelson Mandelan entisestä kotitalosta, joka toimii nykyisin Mandela-museona. Myös Soweton alueeseen suosittelemme tutustumaan, joka vie matkaajan täysin autenttiseen Johannesburgiin. Etelä-Afrikassa luonto tarjoaa parastaan, ja päiväretkeksi kannattaa mahduttaa vierailu leijonapuistossa. Täällä tutustut paikalliseen luonnonsuojeluun ja toki maailman rakastetuimpiin eläimiin. Johannesburgin Mabonengin alueeseen kannattaa tutustua myös, sillä siellä kaupunki tarjoaa monipuolisen valikoiman kulttuuria klubeineen ja taidegallerioineen.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Lion Park, Mandela House, Carlton Centre, Gold Reef City, Zoo Lake

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Johannesburg OR Tambo lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.