Kartta

Lennot kohteeseen Sveitsi

Vastustamaton Sveitsi

Jos rakastat talvea ja kuvankauniita maisemia, niin Sveitsi on ehdottomasti sinun unelmakohteesi. Sveitsi tarjoaa matkaajille sekä mielenkiintoisia kaupunkeja vierailtaviksi että sanoin kuvaamattoman upeita alppi- ja järvimaisemia. Viehättävä Zürich sijaitsee samannimisen järven rannalla Pohjois-Sveitsissä. Vaikkei Zürich pääkaupunki olekaan, on se maan merkittävin kulttuurinen, poliittinen ja kaupallinen keskittymä. Matkailijat saavat ajan nopeasti vierähtämään kiertelemällä sen korkealuokkaisia tavarataloja ja nauttimalla kulinaristisista elämyksistä palkituissa ravintoloissa. Mikä mahtava viikonloppukohde! Toinen tunnettu kaupunkikohde Geneve on sekin monen cityelämää rakastavan valinta. Aikoinaan kelttien asuttaman Geneven historia on yli 2000-vuotinen ja sieltä löytyykin paljon historiallisia nähtävyyksiä, kuten näyttäviä kirkkorakennuksia. Geneve-järven itäpäässä sijaitsee seuraava vierailun arvoinen kaupunki, nimittäin Montreux. Ranskankielinen Montreaux nauttii Alppien syleilystä, joten täällä voit nauttia myös jylhistä vuoristomaisemista koko lomasi ajan. Montreaux on musiikin mekka, jossa monet merkittävät artistit ovat käyneet levyttämässä ja siellä järjestetäänkin kesäisin maailmankuulu Montreaux jazz-festivaali. Alpeilta löytyy monia huikeita vierailukohteita, kuten James Bond -elokuvasta tuttu Piz Gloria -ravintola, joka sijaitsee Schilthorn-vuoren huipulla sekä Jungfraunin jäätikkö, joka on Unescon maailmanperintökohde.

Suomesta operoidaan muutamia suoria lentoja Sveitsiin. Esimerkiksi Finnair ja Air France tarjoavat suoria lentoja Sveitsin Zürichiin ja Geneveen. Suosittelemme lämpimästi vuokra-auton hankkimista Sveitsin lomalle ja kiertelemään sen upeilla serpentiiniteillä.

Sveitsissä on kuitenkin kaksi huippusesonkia ylitse muiden: talvi- ja kesäkaudet. Talviaikaan lennot Sveitsiin suuntautuvat Sveitsin Alpeille, josta löytyy erityisesti lasketteluturisteille rinteitä kaluttavaksi. Kesäkuukausinakin Alpit kiinnostavat, tuolloin tosin vaelluksen tiimoilta. Muuten sesongit kesäaikana keskittyvät maan suurimpiin kaupunkeihin, kuten Zürichiin.

Matka-artikkeleistamme voit lukea siitä, mikä tekee St. Moritzista matka-artikkeleista Sveitsin parhaimman hiihtolomamestan sekä miksi Sveitsi on yksi parhaimmista lomakohteista kokea yhdessä parhaan koiraystäväsi kanssa.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.