Kartta

Lennot Geneveen

Miten löydät halvat lennot Geneveen?

Geneve on erinomainen kaupunkilomakohde, joka hurmaa matkailijat ympäri vuoden! Lennot Geneveen löydät helpoiten Skyscannerin lentohaun avulla, joka etsii sinulle sekunneissa parhaimmat lentotarjoukset lentomarkkinoilta. Jos käykin niin, että olet miettinyt etukäteen tietyn matka-ajankohdan, mutta hinnat vaikuttavat olevan vielä liian korkeat budjetillesi, niin suosittelemme Hintavahdin asentamista käyttöösi. Hintavahti ilmoittaa sinulle heti, kun Geneven lentojen hinnat liikkuvat suuntaan tai toiseen. Yksinkertaista ja hauskaa, eikö vain?

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Geneveen

Suorat lennot Geneveen mahdollistaa Suomen kamaralla Helsinki-Vantaan lentoasema. Kaiken kaikkiaan lentoaika Helsingistä Geneveen on 3 tuntia.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Geneveen?

Kuten monessa muussakin lentoreitissä Suomesta lähtiessä, on Finnair ainoa, joka tarjoaa suorat lennot Geneveen. Kannattaa kuitenkin välillä käydä tarkastamassa lentoreittejä Skyscannerin lentohaulla, joka antaa aina ajantasaisen tuloksen kaikista Geneveen lentävistä lentoyhtiöistä.

Geneven lentokentät

Geneven lentokenttä sijaitsee neljän kilometrin päässä Geneven keskustasta, mutta se on erittäin helposti saavutettavissa toimivan paikallisliikenteen ansiosta. Juna on vaihtoehtona kaikkein nopein ja matka kestää vain vaivaiset 6 minuuttia. Juna saapuu keskustassa Gare Cornavin rautatieasemalle, josta on helppo napata tarvittaessa jatkoyhteys muualle. Myös taksiaseman löydät heti lentoaseman edestä.

Milloin on parhain aika vierailla Genevessä?

Lennot Geneveen kannattaa hankkia kesä-elokuun aikana, jolloin säät ovat siellä miellyttävän leutoja ja tuulikaan ei puhalla normaaliin tapaansa. Vähätuulisuus mahdollistaa esimerkiksi kauniit ja suositut Geneve-järven risteilyt. Sveitsin muut seudut ovat toki suosittuja myös talviaikaan, jos retkeen yhdistää alppialueilla laskettelua ja hiihtelyä.

Mitä nähdä ja tehdä Genevessä?

Jos haluaa kokea autenttista sveitsiläistä elämänmenoa, kannattaa kiertää Geneve kaukaa. Ranskan läheisyys vaikuttaa kaupunkiin niin, että yleinen kieli siellä on ranska ja tämä näkyy kaikessa aina arkkitehtuurista palveluihin. Genevestä sanotaankin, että se on Pariisi pienoiskoossa. Kaupunki on viehättävä ja ajan saa varmasti kulumaan erilaisilla aktiviteeteilla. Voit esimerkiksi viettää lomapäiväsi Jet d´Eaulla, joka on 140 metriä pitkä suihkulähde. Lähteen äärellä kaupunkilaiset kokoontuvat paistattelemaan kaunista päivää ja syömään fondueta. Geneven vanhakaupunki on aivan omaa luokkaansa ja se onkin Sveitsin suurin luokassaan. Aivan lähistöllä sijaitsee St. Peterin katedraali, joka on suosittu nähtävyys. Kaupungissa kannattaa nauttia myös korkeakulttuurista esimerkiksi Sveitsin suurimmassa modernin taiteen museossa.

Kuuluisimmat nähtävyydet: St. Pierre Cathedral, Jet d´Eau, Reformaattorien muuri, Palace of Nations, L'horloge fleurie de Genève

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Geneve lähellä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Geneve on yksi lentokenttä: Geneve.
Transavia France, Oman Air, transavia, Chair Airlines, Norwegian, GOL Linhas Aéreas, BA Cityflyer sekä TUI lentävät suoraan kohteeseen Geneve.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.