Zürich

28.11.2019 - 29.11.2019

2 aikuista - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Zurich Marriott Hotel, Acasa Suites sekä Holiday Inn Zürich - Messe ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Zürich perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Zürich klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Zürich

alkaen 189 €
alkaen 223 €
alkaen 450 €

Mitä matkustajat ovat mieltä kohteesta Zürich?

9,8
Luksusmatkailijat
7,6
Perhematkailijat
7,4
Vihreät matkailijat
7,3
Herkuttelijat
7,2
Ulkoilmaihmiset
Jäsenten arvostelut (248)
Victori Bui
Victori Bui
3.11.2019

Switzeland- Zurich is nice, I love everything from this country but just food is so so

Eleni Apostolakou
Eleni Apostolakou
1.7.2019

The old town was beautiful. Other than that nothing special. There is not so much of a nightlife, somewhat expensive

viajeglobal
viajeglobalFlorianópolis
15.6.2019

Awesome country. One of the best to live in the World. Everything works perfectly and Zurich is a nice hub to explore Switzerland, especially by train.

Veronica  Ryder
Veronica Ryder
2.4.2019

LOVE Switzerland. Very picturesque and looks exactly like a post card. No edit needed!! Will definitely go back. Went to visit a friend who lives there and we spent most of the time doing outdoorsy things. Went hiking in Luzern and went to a nude spa (promotes body confidence and worth the experience), shopping in Bern, went to local bars. I went in July/August and recommend bringing a jacket as it started to cool down.

UKK

Edullisin kuukausi on helmikuu, jonka keskiarvohinta on 157 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Zürichssa yöpymiseen on kesäkuu, jonka keskiarvohinta 198 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille marraskuussa viime vuonna oli 182 € per yö. Tämä on 3 % kalliimpi kuin keskiarvohinta 177 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Zürich odotettu keskilämpötila kuukautena marraskuu on 4,2 °C/39,5 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä heinäkuu, jonka keskilämpötila on 24,9 °C/76,8 °F. Viilein kuukausi on tammikuu, jonka keskilämpötila on −2,3 °C/27,9 °F.
Kohteen Zürich lähin lentokenttä on Zürich (ZRH) (10,02 km).

Suunnittele matka kohteeseen Sveitsi