Kartta

Lennot kohteeseen Kanada

Lennot paikkaan: Kanada

Monimuotoinen Kanada

Kanada hurmaa matkailijat monimuotoisuudellaan. Länsi-Kanadaa hallitsevat Kalliovuoret kun taas Keski-Kanadassa pääset ihastelemaan Niagaran putousta ja vierailemaan sen suurissa metropoleissa, kuten trendikkäässä Torontossa. Kun hankit lennot Kanadaan, hankit itsellesi samalla lukuisia lomaelämyksiä rinnakkain. Esittelemme seuraavaksi kolme Kanadan suosituinta matkakohdetta.

Useimmilla matkailijoilla on mielessään Toronto, kun he varaavat lentoja Kanadaan. Toronto on todellinen kulttuurien sekamelska: kaupungissa puhutaan yli 140 eri kieltä ja yli puolet sen asukkaista on maahanmuuttajia. Eläväisessä Torontossa voit istahtaa seuraamaan kaupungin vilinää ja tilata nautittavaksi kupin vaahterasiirappikahvia tai tutustua sen päänähtävyyksiin, kuten 533,33 metriin ylettyvään CN Tower-torniin, goottilaistyyliä edustavaan St. Jamesin katedraaliin tai historialliseen Distillery District -kaupunginosaan. Tänne hankkivat lennot Kanadaan ne, joita ei pakkanen pelota nimittäin Vancouver on yksi maailman kylmimmistä suurkaupungeista. Kaupunki tunnetaan myös Kanadan sykkivänä keskuksena, joka pursuaa korkeakulttuuria, kahviloita ja hipstereitä! Vancouveria ympäröi upea luonto, mikä mahdollistaa aktiiviloman yhdistämisen vilkkaaseen city-elämään. Montréal on Kanadan kaupungeista kaksikielisin ja siellä voi aistia myös aidon ranskalaisen tunnelman. Vancouver on samaan aikaan urbaani että luonnonläheinen: sieltä löydät rinnakkain keskustan tyylikkäät putiikit ja aivan lähettyvillä sijaitsevat luonnonpuistot, joista suosituin on Stanley Park.

Kanadan säät muistuttavat Suomen ilmastoa, koska sielläkin on eri vuodenajat noudattavat samaa kaavaa: talvet ovat kylmiä ja kesät lämpimiä. Suosituin aika vierailla Kanadassa on kesäkuukaudet, mutta vaellusreitit houkuttelevat ostamaan lennot Kanadaan myös syksyllä.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.