Kartta

Lennot Quebeciin

Miten löydät halvat lennot Quebeciin?

Quebec on kaunis historiallinen kaupunki, joka on myös UNESCO:n perintökohde. Lähde aistimaan jopa 400 vuotta vanhaa tunnelmaa! Lennot Quebeciin löydät todella helposti Skyscannerin lentohaulla. Me tarjoamme sinulle taatusti markkinoiden laajimman valikoiman lentoja Quebeciin. Jos kuitenkin haluat vielä miettiä milloin hankit lennot Quebeciin, suosittelemme ottamaan käyttöön Hintavahtimme. Hintavahti lähettää sinulle tiedon, kun tarjoukset lennoille Quebeciin ovat juuri sinun kukkarollesi sopivimmat!

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Quebeciin

Suomesta lennetään Quebeciin vain Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Reitti vaatii yhden, kaksi tai jopa kolme vaihtoa Euroopassa tai Kanadassa.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Quebeciin?

Lentoja Quebeciin operoivat useat lentoyhtiöt ympäri maailmaa. Suomesta lentoja Quebeciin lentävät muun muassa Air Canada, Air France ja eri lentoyhtiöiden yhdistelmät.

Quebecin lentokentät

Quebecin lentokenttä sijaitsee noin 11 kilometrin päässä Quebecin keskustasta. Pääset lentokentältä keskusta-alueelle joko taksilla ja Uberilla tai paikallisbussilla numerolla 78.

Milloin on parhain aika vierailla Quebecissa?

Parhain aika buukata lennot Quebeciin on kesäkuun ja syyskuun sekä joulukuun ja helmikuun välinen aika. Quebecissa järjestetään näinä kuukausina monia mielenkiintoisia tapahtumia ja festivaaleja, jotka toisinaan saattavat myös ruuhkauttaa kaupungin. Kesäkuukaudet ovat toki suosituin ajanjakso Quebecissa, mutta jos kylmä keli ei säikäytä sinua, kannattaa kaupungille antaa mahdollisuus myös talvella.

Mitä nähdä ja tehdä Quebecissa?

Quebec on todellinen helmi UNESCO-perintökohteena, koska sen vanhakaupunki on ainoa Kanadan ja Yhdysvaltain kaupunki, jonka muurit ovat pysyneet pystyssä visusti jo 400 vuotta! Monet ovat kuvailleet alueen olevan kuin suoraan sadusta. Quebec eroaakin muista Kanadan kaupungeista sen ulkoisella olemuksellaan, mutta myös sen ranskankielisyydellään. Kaupungin tutkiminen kannattaakin aloittaa sen vanhalta puolelta, josta löytyy suositut nähtävyydet, kuten upea Chateau Frontenca -linna. Jos historia kiinnostaa syvemmin, kannattaa poiketa myös Musée de la Civilisation -museossa, jossa esillä ovat Quebecin alkuperäiskansojen, intiaanien ja inuiittien elämä. Quebecia kutsutaan ”villiksi pohjolaksi”, koska sen luonto on niin ainutlaatuinen. Yksi merkittävimmistä luontonähtävyyksistä alueella on Montmorencyn putoukset.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Quebec Old Town, Chateau Frontenca, Montmorencyn putoukset, Citadelle of Quebec

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Quebec lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.