Kartta

Lennot Torontoon

Miten löydät halvat lennot Torontoon?

Lähde uskomattomalle kaupunkilomalle Kanadan maille Torontoon! Tämä eläväinen ja kansainvälinen kaupunki hurmaa sinut välittömästi. Lennot Torontoon ovat saatavillasi vain hetkessä, kun käytät Skyscannerin lentohakua. Voit myös seurata lentoja Torontoon Hintavahdin kautta, joka toimittaa sinulle välittömästi tiedon, kun Toronton lentojen hinnat nousevat tai laskevat.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Torontoon

Helsinki-Vantaan lentoasema operoi ainoana lentoja Torontoon Suomesta. Nämäkään lennot Torontoon eivät ole suoria, vaan vaativat yhden tai kaksi välilaskua ennen lopullista saapumista Kanadan maalle.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Torontoon?

Lentoyhtiöt, jotka lentävät lentoja Torontoon Suomesta ovat muun muassa Air Canada, American Airlines, Delta ja KLM. Varaudu siihen, että lennot Torontoon eivät ole Suomesta matkustettaessa suorat, vaan vaativat yksi tai kaksi välilaskua reitistä riippuen.

Toronton lentokentät

Toronton Pearsonin lentokenttä sijaitsee Ontarion osavaltiossa noin 27 kilometrin päässä Toronton keskusta-alueelta. Toronton lentokentältä kulkee taksiyhteyksien lisäksi todella suuri määrä bussilinjoja, jotka vievät matkaajia joka puolelle Torontoa ja kauemmaksikin.

Milloin on parhain aika vierailla Torontossa?

Huhti-toukokuu ja syys-lokakuu ovat on parhainta aikaa vierailla Torontossa. Jos siis haluat säästää rahaa! Kesäkuukaudet ovat Torontossa vilkkainta sesonkiaikaa ja tuolloin kaupunki herää eloon katumarkkinoineen ja terasseineen. On kuitenkin hyvä muistaa, että kesän lämpötilojen mukana nousevat myös hinnat, joten kannattaa pohtia tarkkaan, milloin lennot Torontoon on edullisinta hankkia.

Mitä nähdä ja tehdä Torontossa?

Kanadan suurin kaupunki Toronto sijaitsee Ontario-järven rannalla ja siellä asustaa yhteensä 2,5 miljoonaa ihmistä. Torontoa voisi kutsua Kanadan New Yorkiksi, mutta kodikkaammaksi, aidommaksi ja luonnonläheisemmäksi. Suurena metropolina Toronto tarjoaa lähes kaiken, mitä suurkaupunkilomalta voi toivoa. Kun saavut Torontoon, on hyvä lähteä liikkeelle sen upeista nähtävyyksistä, joita kaupunki on pullollaan. 553 metrin korkeuteen ylettyvä CN Tower lienee yksi vierailluimmista nähtävyyksistä maailmassa. Hissimatka tornin huipulle tulisikin jokaisen kokea ainakin kerran elämänsä aikana! Toronto on jokaisen arkkitehtiopiskelijan must-see, koska kaupungissa vaihtelevat eri aikakausien rakennustyylit aina viktoriaanisesta Distillery Districtin kaupunginosasta kylmän kovaan Financial Districtiin. Maahanmuuttajia kaupungissa on paljon ja tämä näkyy Torontossa joka puolella aina ruoasta yöelämään ̶ vai miltä kuulostavat kaupunginosat Little Jamaicasta Indiaan? Jos shoppailu on lempiharrastuksia, kannattaa suunnata maailmankuuluun PATH-tavarataloon, josta löytyy huikeat 1200 myymälää!

Kuuluisimmat nähtävyydet: CN Tower, Ontariojärvi, Royal Ontario Museum, Casa Loma, Art Gallery of Ontario, Toronto Zoo

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Toronto lähellä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Toronto on 5 lentokenttää: Toronto Pearson kans.väl., Kitchener / Waterloo, Toronto Buttonville, Toronto Island ja Hamilton.
Delta, Air Belgium, KLM, Singapore Airlines, Trans States Airlines, Air New Zealand, Kenya Airways sekä GOL Linhas Aéreas lentävät suoraan kohteeseen Toronto.
Edullisin lentokuukausi kohteeseen Toronto on maaliskuu.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.