Autovuokraamot saattavat veloittaa enemmän alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu peritään yleensä auton noutamisen yhteydessä. Ikärajoitukset saattavat olla käytössä tietyissä kohteissa. Tarkista autovuokraamon sivusto ennen varauksen tekemistä.

Autonvuokraus lentokentällä: Calgary - vertaile hintoja Skyscannerin avulla

alam
avis
eury
sixt
erac
budg

Autonvuokraus: Calgaryn lentokenttä

Autonvuokraus Calgaryn lentokentältä on helppoa! Olit sitten matkalla Calgaryyn tai road tripille Länsi-Kanadaan, vuokra-auto Calgaryn lentokentältä löytyy Skyscannerin avulla näppärästi yhdellä haulla. Kun olet valinnut itsellesi sopivimman vuokra-auton Calgaryn lentokentältä, me ohjaamme sinut suoraan autovuokraamon sivuille vahvistamaan varauksesi.

Avullamme saat siis aina helposti parhaat autonvuokraustarjoukset!

Nämä autovuokraamot toimivat Calgaryn lentokentällä

Löydät autovuokraamoiden palvelupisteet lähtevien lentojen kerroksesta, pääset sinne myös saapuvien lentojen tuloaulasta. Kentällä palvelevat muun muassa seuraavat autovuokraamot:

 • Avis autovuokraamo, Calgary
 • Budget autovuokraamo, Calgary
 • Dollar autovuokraamo, Calgary
 • Thrifty autovuokraamo, Calgary
 • Enterprise autovuokraamo, Calgary
 • Hertz autovuokraamo, Calgary
 • National autovuokraamo, Calgary
 • Alamo autovuokraamo, Calgary

Etsi ja löydä paras ja edullisin vuokra-auto Calgarysta Skyscannerin matkahaun avulla, ja nouse auton rattiin Calgaryn lentokentällä. Vuokra-autolla näet vaikka koko Läntisen Kanadan nähtävyydet, luontoihmeet ja käyntikohteet helposti!

Vuokra-autolla Calgaryssa

Calgaryn lentokentältä ajat kaupungin ydinkeskustaan puolessa tunnissa AB-2-tietä etelään (AB-2 S). Matkaa on noin 20 kilometriä. Miltä kuulostaisi road trip Kanadassa? Mahtavaa! Lähde liikkeelle Calgarysta ja päädy Vancouveriin. Skyscanner esittelee tämän ja muut parhaat road trip -reitit Kanadassa!

Vuokra-autolla Banffin kansallispuistoon

Banffin kansallispuisto Kanadan Kalliovuorilla on aivan ykköskohde Calgaryn alueella. Matkaa Calgarysta kansallispuistoon on 120 kilometriä ja ajoaika on noin 1 tunti ja 20 minuuttia. Suuntaa Calgaryn keskustasta Trans Canada Highway -tielle kohti länttä. Ajomatka on takuulla ikimuistoinen.

Muuta tärkeää tietoa, kun sinulla on vuokra-auto Calgaryn lentokentältä

Clagaryssa autoilu on melko helppoa, sillä tieverkosto on selkeä ja tiet ovat hyväkuntoisia. Kaupunkien keskustojen ulkopuolella on harvoin pahoja ruuhkia, joten vuokra-autolla liikkuminen on loistava valinta nähdä seutua.

Yleensä autovuokraamot edellyttävät, että palautat vuokra-auton tankki täynnä. Lentokenttää lähimmät huoltoasemat ovat:

 • Esso, 36th Street and 104th Avenue N.E.
 • Esso, 430 Country Hills Boulevard Northeast
 • Shell, 1185 – 49th Avenue N.E
 • Shell, 388 Country Hills Boulevard Northeast
 • Petro Canada, 520 – 64th Avenue N.E

Lennot ja hotelli matkalle Calgaryyn

Sen lisäksi, että autamme sinua löytämään parhaan vuokra-auton Calgaryn lentokentältä, Skyscanner vertailee puolestasi tuhansia ja taas tuhansia lentoja ja hotelleja. Löydä siis halvat lennot Calgaryyn esimerkiksi reitille Helsinki-Calgary sekä sinulle sopivin hotelli.

Tiedot tarkistettu joulukuussa 2018.

Skyscanner-autonvuokraus

Tervetuloa Skyscannerin kattavaan vuokra-autojen hakukoneeseen. Teemme hakuja tuhansissa eri kohteissa ja vertailemme lukuisia autonvuokraustarjouksia, jotta löytäisimme sinulle sopivimman ja edullisimman auton. Meidän avullamme voit tehdä matkasi mahdollisimman edullisesti ja pääset tien päälle vaivattomasti. Lähde kyytiimme!

Ilmainen vertailu

Skyscannerin avulla löydät netin edullisimmat autonvuokraustarjoukset. Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, siirrämme sinut suoraan autonvuokrausyrityksen sivustolle varauksen tekemistä varten. Emme lisää hintaan mitään provisioita, joten saat aina edullisimman hinnan.

Skyscanner-haku

Tarvitsetko vuokra-auton? Löydät sen täältä. Sivustomme avulla löydät juuri sinulle sopivan auton haluamanasi ajankohtana. Sinun tarvitsee vain valita sijainti sekä auton nouto- ja palautuspäivä. Me haemme kaikki tarjoukset alan johtavilta autonvuokrausyrityksiltä, ja voit vertailla hintoja ja varata auton muutamassa sekunnissa.

*Tämä on arvioitu hinta, joka auttaa sinua valitsemaan useista vaihtoehdoista. Tämän päivän hinta perustuu viimeisen 15 päivän aikana Skyscannerilta löydettyjen matalimpien hintojen keskiarvoon.