Autovuokraamot saattavat veloittaa enemmän alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu peritään yleensä auton noutamisen yhteydessä. Ikärajoitukset saattavat olla käytössä tietyissä kohteissa. Tarkista autovuokraamon sivusto ennen varauksen tekemistä.

Autonvuokraus lentokentällä: Calgary - vertaile hintoja Skyscannerin avulla

Autonvuokraus Calgaryn lentokentällä

Olipa suunnitelmissasi viettää loma kuvankauniissa Calgaryssa tai vilkkaassa suurkaupungissa Edmontonissa, Skyscanner auttaa sinut perille. Löydät parhaimmat autonvuokrausvalikoimat Calgaryn lentokentältä Skyscannerin avulla.

Missä autovuokraamot sijaitsevat Calgaryn lentokentällä?

Calgaryn lentokentällä toimivat seuraavat autovuokraamot: Budget, Avis, Dollar, Thrifty, Enterprise, Hertz, National ja Alamo. Autovuokraamoiden vastaanottotiskit sijaitsevat lähtevien lentojen terminaalissa.

Tankkausasemat lähellä Calgaryn lentokenttää

Otathan huomioon, että sinulta voidaan edellyttää auton tankkausta ennen sen palauttamista autovuokraamolle. Tämä riippuu täysin siitä, minkälaisen sopimuksen olette laatineet yhdessä autovuokraamon kanssa.

Calgaryn lentokentän lähettyviltä löytyy tankkausasemia muun muassa My Husky –itsepalvelutankkausasema, joka on käytettävissä ympärivuorokautisesti. Tarkempia ohjeita läheltä löytyvistä huoltoasemista kannattaa tiedustella lentokentän autovuokraamon henkilökunnalta.

Calgaryn lentokentän ympäristö autolla

Calgaryn lentokenttä sijaitsee noin 16 kilometrin päässä Calgaryn keskustasta. Automatka tällä välillä kestää noin puolisen tuntia. Tieyhteydet Calgaryn lentokentältä ovat toimivat ympäri Kanadaa moottoritien ansiosta.

Miten pääset perille?

Valikoimme muutaman suositun kaupunkikohteen Calgaryn ympäristöstä, jotka voisivat kiinnostaa sinua. Alta löydät myös ajo-ohjeet kohteisiin sekä miten pääset niihin suoraan Calgaryn lentokentältä.

Lethbridge
Lethbridgeen kannattaa pysähtyä katsomaan maailmankuulua High Level Bridgeä. High Level Bridge on 1.6 kilometriä pitkä ja 96 metriä korkea silta, joka rakennettiin vuonna 1909 kullankaivajille. Silta on ainutlaatuinen rakennelma koko maailman mittakaavassa, ja se on edelleen junaliikenteen aktiivisessa käytössä. Lethbridge on rakennettu pyhän maan päälle, koska aikoinaan se oli intiaaniheimojen kotiseutua.

Calgaryn lentokentältä Lethbridgeen ajaa noin kahdessa tunnissa tien AB-2 kautta.

Edmonton
Edmonton on Albertan provinssin pääkaupunki ja siellä asuu yli 1,1 miljoonaa ihmistä. Edmontia sanotaan edelläkävijöiden kaupungiksi ja siellä heittäydytään rohkeasti uuteen ja tuntemattomaan. Tästä kertoo kaupungin eloisa yrittäjäkulttuuri. Ehkä näkyvin todiste tästä on Pohjois-Amerikan suurin ja maailman viidenneksi suurin West Edmontontonin ostoskeskus, jossa on yli 800 liikettä mukaanlukien vesi- ja huvipuisto!

Calgaryn lentokentältä Edmontoniin ajaa noin kolmessa tunnissa tien AB-2 S kautta.

Calgary
Kanadan kolmanneksi suurin kaupunki Calgary sijaitsee majesteettisten Kalliovuorten äärellä. Calgary on urbaani miljoonakaupunki, jossa ulkoillaan päivät kauniissa luonnossa ja herkutellaan illat gourmet-tason ravintoloissa. Calgary on myös valittu Kanadan kulttuuripääkaupungiksi, joten menoja siellä riittää. Yksi suosituimmista tapahtumista on kerran vuodessa järjestettävä Calgary Stampede-tapahtuma, joka houkuttelee paikalle satoja tuhansia ihmisiä.

Calgaryn lentokentältä Calgaryn keskustaan ajaa noin 15 minuutissa tien AB-2 N kautta.

Pysäköinti
Calgarysta löytyy yli 3000 parkkipaikkaa keskustan alueelta, joten valinnanvaraa riittää. Parkkimahdollisuudet ovat keskittyneet juuri ydinkeskustan osaan Bow Riverin edustalle ja 9th Avenuen molemmin puolin. Kadunvarsipysäköintipaikkoja löytyy erityisesti East Villagen alueelta.

Skyscanner-autonvuokraus

Tervetuloa Skyscannerin kattavaan vuokra-autojen hakukoneeseen. Teemme hakuja tuhansissa eri kohteissa ja vertailemme lukuisia autonvuokraustarjouksia, jotta löytäisimme sinulle sopivimman ja edullisimman auton. Meidän avullamme voit tehdä matkasi mahdollisimman edullisesti ja pääset tien päälle vaivattomasti. Lähde kyytiimme!

Ilmainen vertailu

Skyscannerin avulla löydät netin edullisimmat autonvuokraustarjoukset. Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, siirrämme sinut suoraan autonvuokrausyrityksen sivustolle varauksen tekemistä varten. Emme lisää hintaan mitään provisioita, joten saat aina edullisimman hinnan.

Skyscanner-haku

Tarvitsetko vuokra-auton? Löydät sen täältä. Sivustomme avulla löydät juuri sinulle sopivan auton haluamanasi ajankohtana. Sinun tarvitsee vain valita sijainti sekä auton nouto- ja palautuspäivä. Me haemme kaikki tarjoukset alan johtavilta autonvuokrausyrityksiltä, ja voit vertailla hintoja ja varata auton muutamassa sekunnissa.