Kartta

Lentoyhtiöt: Virgin Atlantic

Virgin Atlantic tunnetaan varmasti parhaiten eläväisestä omistajastaan Richard Bransonista. Luultavimmin meistä jokainen tunnistaa myös lentoyhtiön punavalkoisen brändin. Vaikka Virgin Atlantic ei voi kilpailla lentotaivaan jättiläisten kanssa, siihen luottavat erityisesti brittiläiset matkaajat. Virgin Atlantic lennättää Lontoon kotikentältään Heathrow´lta lentomatkaajia yli 30 kohteeseen aina Pohjois-Amerikasta Australiaan.

*Sivustoilla esitetyt tiedot on tarkistettu 26.1.2017, mutta ne ovat voineet muuttua myöhemmin. Tarkastakaa ystävällisesti tietojen paikkansapitävyys suoraan lentoyhtiön omilta sivustoilta.

Miksi lentää Virgin Atlanticilla

Miten tehdään lähtöselvitys?

Virgin Atlanticilla sähköisesti tehtävä lähtöselvitys aukeaa matkaajien käyttöön 24 tuntia ennen lentoa ja sulkeutuu 70 minuuttia ennen lentoa. Verkossa tehtävä lähtöselvitys mahdollistaa monia etuja, joita lentokentällä tehtävä lähtöselvitys ei, kuten mieleisensä istuimen valikoimisen lentokoneesta, matkalaukkujen kirjaamisen etukäteen, toisen henkilön lisäämisen samalle lähtöselvitykselle sekä tarkistuskortin vastaanottamiseen etukäteen joko printattuna tai mobiilina. Virgin Atlanticilla voit mainiosti tehdä lähtöselvityksen myös perinteisemmin itsepalveluautomaatilla tai Virgin Atlanticin palvelutiskillä.

Matkatavarat ja kulut

Virgin Atlanticin matkalaukkusäännökset määräytyvät matkustusluokan mukaan. Economy- ja Premium Economy -matkustusluokassa matkustavat saavat ottaa henkilökohtaisen käsimatkatavaran lisäksi yhden laukun, jonka mitoitukset eivät saa ylittää 56 x 36 x 23 cm ja paino 10 kiloa. Virgin Atlanticin ylempään matkustusluokkaan eli Upper Classiin kuuluva matkustaja saa ottaa henkilökohtaisen tavaran lisäksi mukaansa kaksi matkalaukkua, joiden yhteispaino ei saa ylittää 16 kiloa ja mitoitukset 56 x 36 x 23 cm. Voit lukea Virgin Atlanticin lähtöselvitettävistä ja muista matkalaukkusäännöksistä lisää lentoyhtiön omilta sivustoilta.

Istuimet

Virgin Atlanticilla lentomatkaajat voivat räätälöidä paikkansa omien tarpeiden mukaisesti, ja se onnistuu helposti valitsemalla itselleen sopivimman matkustusluokan. Economy-matkustusluokassa lentomatkaajat saavat parannellun istuinelämyksen, joissa muotoillut istuimet hellivät selkää ja matkaajat voivat nauttia viihde-elämyksistä koko lennon ajan. Virgin Atlanticin Premium-luokassa mukavuus on viety seuraavalle tasolle. Matkaajien istuimet ovat sekä leveydeltään että korkeudeltaan normaalia suurempia. Ylimmässä luokassa eli Upper Class -luokassa matkaajat saavat ylellisesti oman istuinsviittinsä, jossa voi nauttia omasta rauhasta ja henkilökohtaisesta palvelusta.

Varausmaksut ja muut maksut

Virgin Atlanticilla kaikki varausmaksut ja muut lisämaksut perustuvat vapaaehtoisuuteen, eli jos sinulla on tarvetta lippuvarausmuutokseen, paikkavarauksiin tai vaikkapa aterioihin liittyviin lisäpalveluihin, varaudu maksamaan niistä ylimääräistä.

Lisäpalvelut

Virgin Atlanticilla voit valikoida useammankin lisäpalvelun käyttöösi tarpeidesi mukaan. Nukuitko huonosti ja tarvitset omaa rauhaa? Ei hätää, Virgin Atlanticilla voit helposti upgreidata matkustusluokkasi toiseen, kuten Economy-luokasta Premium Economy -luokkaan. Veloitus muutoksesta vaihtelee välillä 10-2500 dollaria. Mikäli työpalaveri osuu juuri lennon aikana hoidettavaksesi ja tarvitset oman työnurkkauksen käytettäväksesi, muutos Premium Economysta ylempään Upper Class -luokkaan kustantaa sinulle 10-3000 dollaria.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.