Kartta

Lennot kohteeseen Israel

Ihmeellinen Israel

Vaikka Israelin mieltäisi ensi kuulemalta houkuttelevan matkailijoita lähinnä uskonnollisten nähtävyyksiensä ansiosta, on kaupunki noussut viimeisen vuosikymmenen aikana yhdeksi Euroopan trendikkäimmistä lomakohteista. Toki maassa on edelleen olemassa kahtiajako siitä, mitkä ovat vierailijoiden eri kiinnostuksen kohteet hankkiessaan lentoja Israeliin, mutta kaupungin ainutlaatuisessa tunnelmassa on helppo oleskella sulassa sovussa. Pääkaupungissa Jerusalemissa tämä tulee hyvin selkeästi esiin, kun kaupunkikuvassa nököttävät tuhansia vuosia vanhat uskonnolliset nähtävyydet vierekkäin klubimusaa soittavien terassien, viinibaarien ja taidegallerioiden kanssa. Vieraillessasi tässä pyhässä kaupungissa, sinun ehdottomasti kannattaa tutustua sen mystiseen vanhaan kaupunkiin, josta löytyvät omat alueet juutalaisille, kristinuskoisille ja islamilaisille. Uskonnollisista nähtävyyksistä Temppelivuori ja Itkumuuri ovat tärkeimpiä kohteita kaupungissa.

Modernimpi Tel Aviv onkin sitten täysin erilainen kaupunkikohde ja sitä kutsutaan vaatimattomasti Välimeren Manhattaniksi. Tel Avivista löydät ihanien ranta- ja puistokeitaiden lisäksi paljon upeita nähtävyyksiä, kuten "Valkoisen kaupungin", joka on UNESCO:n maailmanperintökohde sekä 4000 vuotta vanha Jaffan satamakaupunginosan. Tel Avivin yöelämä on varmasti yksi syy, miksi hankkia lennot Israelin suuntaan ylipäätään. Kun menojalka alkaa vipattamaan, kannattaa ottaa suunnaksi Neve Tzedekin kaupunginosa, josta löytyy kahviloita, shoppailumahdollisuuksia ja klubeja koluttavaksi pimeneviin kesäiltoihin.

Suomesta sinulla on mahdollisuus hankkia suorat lennot Israelin Tel Aviviin, jonne lentoja operoivat useat lentoyhtiöt, kuten Finnair ja Lufthansa. Suora lento Israelin Tel Avivin kestää päälle 4 tuntia.

Kesäkuukaudet kesäkuusta elokuuhun ovat mitä parhainta aikaa hankkia lennot Israeliin. Vaikka tuolloin siellä on meneillään myös ruuhkaisimmat kuukaudet, kukoistaa rantaelämä parhaimmillaan. Jos tarkoituksenasi on kierrellä esimerkiksi monissa Jerusalemin nähtävyyksissä, suosittelemme hankkimaan lennot Israeliin keväällä tai syksyllä.

Tiesitkö, että Tel Aviv on vuoden 2018 suosituimpia matkakohteita? Tämän ja muita mielenkiintoisia pointteja voit lukea lisää matka-artikkeleistamme!

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.