Haifa

23.2.2020 - 24.2.2020

2 aikuista - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Bay Club - an Atlas Boutique Hotel, Apartments on the Beach sekä Haifa Bay View Hotel ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Haifa perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Haifa klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Haifa

alkaen 85 €
alkaen 113 €
alkaen 164 €

Mitä matkustajat ovat mieltä kohteesta Haifa?

9,8
Historian harrastajat
8,1
Hengellisyyden etsijät
8,1
Reppureissaajat
7,5
Perhematkailijat
6,9
Ulkoilmaihmiset
Jäsenten arvostelut (44)
Alicia Kennedy
Alicia Kennedy
9.1.2020

Fun arts scene and a slower pace than Tel Aviv (wild boar crossed the streets at night). The Baha'i gardens are unforgettable!

Sarah Abell
Sarah AbellBuffalo
22.5.2018

Walking around Haifa is quite the workout, as it sits on a hill, but the view of the multi-level terraced Baha’i Gardens is spectacular and the multicultural city offers a variety of activities to do beyond the gardens.

Maan @Travel Binge
Maan @Travel BingeParanaque
23.4.2015

My favorite city this part of town- charming, picturesque, quiet and I love the atmosphere.

Samuel Saidel-Goley
Samuel Saidel-GoleyBedford
10.1.2015

Haifa is an incredibly historic town with amazing architecture and timeless streets to wander. Its location on the coast means there is some awesome seafood to discover here!

UKK

Edullisin kuukausi on helmikuu, jonka keskiarvohinta on 89 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Haifassa yöpymiseen on heinäkuu, jonka keskiarvohinta 113 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille helmikuussa viime vuonna oli 95 € per yö. Tämä on 3 % edullisempi kuin keskiarvohinta 99 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Haifa odotettu keskilämpötila kuukautena helmikuu on 13,6 °C/56,5 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä elokuu, jonka keskilämpötila on 31,4 °C/88,5 °F. Viilein kuukausi on tammikuu, jonka keskilämpötila on 9,2 °C/48,6 °F.
Kohteen Haifa lähin lentokenttä on Haifa (HFA) (6,65 km). Muita läheisiä lentokenttiä ovat: Rosh-Pina (58,20 km) Kiryat Shmona (69,96 km)

Suunnittele matka kohteeseen Israel