Tel Aviv

26.6.2019 - 27.6.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Nahalat Yehuda Residence, Residence Suites sekä Sea Side Hotel ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Tel Aviv perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Tel Aviv klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Tel Aviv

alkaen 120 €
alkaen 248 €
alkaen 536 €

Mitä matkustajat ovat mieltä kohteesta Tel Aviv?

9,8
Herkuttelijat
9,6
Yöelämän ystävät
8,0
Ulkoilmaihmiset
7,8
Historian harrastajat
7,1
HLBT
Jäsenten arvostelut (251)
oron fibi
oron fibi
8.5.2019

tel Aviv is amazing. the Israeli people are the nicest warmest people on earth. I had the best time of my life in Israel. best food and great parties. beautiful nature and the beach and sunset are the most beautiful I've ever seen

Adina M
Adina M
23.4.2019

I absolutely loved Israel in general. The entire country is just great, the food is amazing and delicious if you love mediterranean food. I was a little scared about security and how safe the country was but honestly i have never felt more safe traveling, there’s military everywhere and there is people everywhere so you will never be alone!

Aviel Abuhav
Aviel AbuhavMiami
25.8.2016

Great boardwalk by the beach, very nice to walk or bike on. Many hotels and cafes along the boardwalk.

Joe Gordon
Joe GordonOrinda
11.10.2016

Gorgeous beaches, lots of activity , fantastic weather . Sums it up in a nutshell.

UKK

Edullisin kuukausi on tammikuu, jonka keskiarvohinta on 135 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Tel Avivssa yöpymiseen on lokakuu, jonka keskiarvohinta 199 €ssa on per yö.
Hotellin keskiarvohinta kesäkuussa viime vuonna oli 161 € per yö. Tämä on sama kuin keskiarvohinta per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Tel Aviv odotettu keskilämpötila kuukautena kesäkuu on 25,2 °C/77,4 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä elokuu, jonka keskilämpötila on 31,4 °C/88,5 °F. Viilein kuukausi on tammikuu, jonka keskilämpötila on 9,2 °C/48,6 °F.
Kohteen Tel Aviv lähin lentokenttä on Tel Aviv-Yafo Sde Dov (SDV) (4,97 km). Muita läheisiä lentokenttiä ovat: Ben Gurion Intl (11,55 km)

Suunnittele matka kohteeseen Israel