Kartta

Lennot kohteeseen Viro

Viro

Etelänaapurista löytyy paljon muutakin kuin Tallinna. Pääkaupunki pitää silti pintansa Viron vetonaulana ja suosittuna viikonloppumatkakohteena.

Viro on helppo valinta lyhyemmän loman tai budjettimatkan määränpääksi. Maa on parhaillaan kesällä, jolloin pääkaupunki Tallinna herää eloon ja mäetöntä maastoa on helppo kierrellä vaikkapa vuokrapolkupyörällä retkeillen. Viroon on myös vaivatonta tutustua joko vuokraamalla auton tai turvautumalla julkisen liikenteen busseihin. Pinta-alaltaan pieni länsinaapurimme sopii parhaiten lyhyisiin visiitteihin – pidempiä roadtrippejä kaipaava jatkaa autolla Viron koluttuaan vaikka kauemmaskin Baltiaan.

Maan pääkaupunki Tallinna on suomalaisille tuttu kohde, joka sopii erityisesti lyhyisiin viikonloppuirtiottoihin edullisella shoppailu-, kylpylä- ja biletarjonnallaan. Kulttuurillista antia tarjoaa maan tunnetuin nähtävyys, Tallinnan Vanhakaupunki, joka on yksi Euroopan parhaiten säilyneistä keskiaikaisista kaupungeista. Tallinna on hyvä kohdevalinta myös ennen joulua, kun joulumarkkinoiden iloinen tunnelma tuo eloa kaupunkiin.

Muita isompia kaupunkeja ovat Tartto, Narva ja Pärnu. Yliopistokaupunki Tartto tarjoaa kulttuuria ja kauniita rakennuksia, Venäjän rajalla sijaitsevasta Narvasta puolestaan pääsee tutustumaan vironvenäläisten elämänmenoon. Pärnu on maan kuuluisin kylpylä- ja rantakaupunki, joka on turistien suosiossa erityisesti kesäisin.  Vauhdikasta kesäkautta värittää aktiivinen rantaelämä, jota säestävät lukuisat festivaalit ja yöelämään suuntaava juhlakansa. Syksyisin kaupungin rytmi rauhoittuu, ja kylpylälomille suuntaavat yhtä lailla lapsiperheet kuin nuoret parit ja kaveriporukatkin.

Kylpylälomista kiinnostuneet voivat suunnata myös länsirannikon Haapsaluun tai sen kyljessä sijaitsevalle Saarenmaan saarelle. Meren äärellä sijaitseva Haapsalu on viehättävä pikkukaupunki, jonka ranta- ja kylpylämahdollisuudet tarjoavat tilaisuuden rentoutumiseen. Kaupungissa järjestetään myös vuosittaisia musiikkitapahtumia, kuten viulu- ja bluesfestivaalit. Läheinen Saarenmaa on Viron suurin saari, joka hurmaa luonnollaan ja vanhoilla rakennuksillaan. Sijaintinsa ansiosta saari on säilyttänyt ainutlaatuisen historiallisen tunnelmansa, johon voi tutustua paremmin saaren ainoan kaupungin, Kuressaaren, vanhassakaupungissa.

Suomalaisille suunnattua ajankohtaista tietoa Virosta löytyy Suomen Viro-yhdistysten liiton sivuilta

 

Skyscannerin ilmaisella ja helppokäyttöisellä lentohaulla löydät sekä normaalit reittilennot että halpalennot Viroon. Löydettyäsi halvat lennot ohjaamme sinut suoraan lentoyhtiön tai matkatoimiston nettisivuille tekemään varauksen.

Voit selata lentotarjouksia tällä sivulla, tai syöttää haluamasi päivämäärät lentohakuumme.

Jos matkapäiväsi ovat vielä auki, voit valita ajankohdaksi ”Koko kuukausi” tai jopa ”Koko vuosi”, ja näytämme sinulle edullisimmat päivät matkustaa.

Autamme sinua myös valitsemaan matkakohteesi. Klikkaamalla hakupainiketta saat listan kaikista kohteista Virossa hinnan mukaan, edullisimmasta alkaen! Hotellit Virossa löydät hotellihaullamme, joten Skycannerilla voit helposti suunnittella koko Viron matkan!

Muutitko mielesi kohdemaan suhteen? Kirjoita kohdekenttään ”mihin tahansa”, ja näet hinta-arviot kaikkiin maailman maihin. 

 

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.