Kartta

Halvat lennot Tallinnaan

Tallinna

Tuttu lähikohde Tallinna tarjoaa oivallisen irtioton kiireiseen arkeen. Historiallinen kaupunki toimii näyttävänä taustana yhtä lailla kulttuurimatkalle kuin kylpylälomallekin.

Hyvien yhteyksien päässä sijaitseva Viron pääkaupunki Tallinna sopii matkakohteeksi silloinkin, kun lomailuun on aikaa vain päivä tai pari. Kätevän kokoisessa kaupungissa on helppo navigoida, ja keskustaa on helppo lähteä valloittamaan jalan. Julkisen liikenteen bussit, johdinautot ja raitiovaunut sekä taksit toimivat nekin oivallisesti paikasta toiseen siirtymisessä.

Edullisesta hintatasostaan tunnettu Tallinna on mitä mainioin ostoskaupunki. Löytöjä voi lähteä metsästämään sekä Vanhankaupungin pienemmistä liikkeistä että suurten ostoskeskusten tarjoaman tavarapaljouden seasta niin kaupungin keskustasta kuin kauempaakin. Vanhankaupungin paras ostostarjonta löytyy Viru- ja Müürivahe-katujen putiikeista sekä taidokkaita käsitöitä myyvistä verstaista Katariinankäytävän varrella. Joulun alla lahjojaostoksia voi tehdä erilaisilla joulumarkkinoilla.

Pitkän ostosurakan päätteeksi rentoutumishetkiä kaipaavalle on tarjolla hemmottelua kaupungin lukuisissa kylpylöissä. Kylpylätarjonta ulottuu pikaisista Day spa -hoitokäynneistä aina intensiivisiin monen päivän kylpylähotellielämyksiin asti, ja monipuolisista hoidoista löytää takuulla jokainen omansa.

Tallinna on yksi Euroopan parhaiten säilyneimmistä keskiaikaisista kaupungeista. Unescon maailmanperintökohteeksi vuonna 1997 nimetty Vanhakaupunki tarjoaakin kosolti nähtävyyksiä kulttuurin- ja historiannälkäisille turisteille. Kirkot, tornit, torit ja linnat kannattaa käydä kokonaiskuvan saamiseksi tähyilemässä näköalatasanteelta Toompean mäeltä. Seuraavaksi voi suunnata tutustumaan esimerkiksi saman mäen harjalla sijaitsevaan Aleksanteri Nevskin katedraaliin ja jatkaa myöhemmin matkaa Vanhankaupungin keskukseen, Raatihuoneentorille. Erilaiset opastetut kierrokset ja retket palvelevat tiedonnälkäistä turistia useimmissa historiallisissa kohteissa, ja historiaan keskittyneitä museoita löytyy kaupungista aika liuta. Kulttuurista kiinnostuneen kannattaa lisäksi käydä tarkastamassa vuonna 2006 avattu taidemuseo Kumu, joka esittelee niin virolaisen taiteen klassikoita kuin kansainvälistä nykytaidettakin.

Suomalaisille suunnattua tietoa Tallinnasta ja muista Viron kohteesta löytyy Suomen Viro-yhdistysten liiton sivuilta

Skyscannerilla löydät halvat lennot Tallinnaan helposti ja nopeasti. Löydettyäsi lentoliput ohjaamme sinut valitsemasi lentoyhtiön tai matkatoimiston sivuille, jossa teet varauksen suoraan. Skyscanner ei peri lisämaksua.

Jos voit joustaa matkasi ajankohdan suhteen, kannattaa vilkaista sivun oikeaan laitaan. Palkit näyttävät arviomme lentojen hinnoista kuukausittain, auttaen sinua valitsemaan sopivimmat päivät matkaasi varten.

Mikäli matkustuspäiväsi ovat jo tiedossa, voit syöttää ne lentohakuumme ja saat parhaat lentoyhteydet tietoosi hetkessä.

Hotellit Tallinnassa löytyvät kätevästi hotellihaullamme, josta ohjaamme sinut suoraan hotellin tai matkatoimiston sivuille. 

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Tallinna lähellä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Tallinna on yksi lentokenttä: Tallinna.
Qatar Airways, Singapore Airlines, KLM, Norwegian Air Sweden, BRA, Braathens Regional Airways, Norwegian sekä Air Malta lentävät suoraan kohteeseen Tallinna.
Edullisin lentokuukausi kohteeseen Tallinna on kesäkuu.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.