Kartta

Lennot kohteeseen Jamaika

Jamaika - Jammailua paratiisissa

Anna letkeiden reggaerytmien ja rennon meiningin siivittää sinut mielikuvissasi Jamaikan ainutlaatuiseen tunnelmaan. Tämä onnistuu parhaiten lentohaullamme, joka etsii sinulle kaikki lennot Jamaikalle vain sekunneissa. Jamaika on Karibian päätähti, joka ottaa avosylin vastaan modernin maailman kiireistä väsyneet suorittajat ja asettaa lepäämään sen silkkisen pehmeille rannoille päiväunille.

Jamaikan pääkaupunki Kingston on niille, jotka hakevat seikkailua elämäänsä ja koska se ei ole maailman turvallisin paikka liikkua, emme suosittele sitä pienten lasten kanssa liikkuville. Kingston sijaitsee kuvankauniin Blue Mountain -vuorijonon uumenissa ja maailman seitsemänneksi suurimman luonnonsataman äärellä. Kun saavut aivan Kingstonin keskustaan, saatat hämmästyä tästä ristiriitaisuudesta: luonnon läheisuus ei tee tästä modernista kaupungista yhtään hiljaisempaa, päinvastoin tuntuu siltä kuin olisit rinnakkaistodellisuudessa sitä ympäröivän jylhän vehreyden edessä.

Kingstonia suositumpi lomakohde on Montego Bay, joka on jo lähempänä mielikuvia siitä, mitä Jamaikan oletetaan olevan. Valkoiset hiekkarannat, monipuoliset palvelut ja korkealuokkaiset hotellit pitävät huolen siitä, että se sopii lomakohteeksi myös lapsiperheille. Huikaisevan kaunis Karibianmeri mahdollistaa monenlaisia aktiviteetteja, kuten sukelluksen, snorklauksen ja matalat rantavedet tarjoavat turvallisen ympäristön myös perheen pienimmille. Montego Bay on tunnettu vilkkaasta yöelämästään, jossa paikallinen rommi maistuu ja Bob Marley raikaa auringonnousuun saakka!

Suomesta lentoja Jamaikalle on saatavilla Skyscannerin lentohaun kautta. Valikoimassa on kaksi esittelyssä ollutta kohdetta eli Kingston ja Montego Bay. Näihin kaupunkeihin lentävät Helsingistä muun muassa Air Canada ja British Airways.

Jamaikalla vallitsee trooppinen ilmasto, mikä tarkoittaa kuuman kosteita lämpötiloja, jotka pysyttelevät ympäri vuoden noin 30 asteessa. Jamaikan pohjoisosissa satelee enemmän, eteläisissä vähemmän. Useimmat hankkivat lennot Jamaikalle talvikuukausina joulukuusta huhtikuuhun, jolloin saaren hotellit ovat ruuhkaisimmillaan. Tätä silmällä pitäen suosittelemme tarkastamaan hotellitilanteen hotellihaullamme.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.