Kartta

Lennot kohteeseen Kiina

Lennot paikkaan: Kiina

Kiina kiehtoo vuodesta toiseen

Kiina on viehättänyt matkailijoita jo vuosituhansien ajan. Vaikka Kiina on modernisoitunut kovaa vauhtia, leijuu sen ympärillä edelleen mystisyyden harso, jota houkuttaa turisteja tutkimaan tätä valtavaa eksoottista maata vuodesta toiseen. Ja onhan Kiinalla mitä tarjota: sen pitkälle ulottuva sivilisaatio takaa ainutlaatuisen kulttuurin ja historian, josta riittää ammennettavaa. Kun hankit lennot Kiinaan Skyscannerin kautta, voimme todellakin taata, että tulet takaisin monta elämystä ja kokemusta rikkaampana! Kiinan suosituimpia matkakohteita ovat Hong Kong ja Shanghai, joten tutustumme näihin kaupunkeihin seuraavaksi.

Lennot Kiinaan kohdistuvat useimmiten sen suurmetropoliin Hong Kongiin. Tämä brittien entinen siirtomaa on täynnä elämää ja eri kulttuureja, jossa kohtaavat mennyt ja moderni, itä ja länsi sekä urbaani kaupunkielämä sykähdyttävän kauniin luonnon kanssa. Hong Kongissa vieraillessa kannattaa tutustua sen tarjoamiin monipuolisiin shoppailumahdollisuuksiin. Hong Kong Islandin puolella suosituimpia ostosseutuja ovat ydinkeskusta ja Soho, kun taas Kowloonin puolella Tsim Sha Tsuin alue tekee vaikutuksen tarjonnallaan. Hong Kongissa vieraillessa kannattaa vierailla myös Viktoria Peakilla, josta on upeat maisemat kaupungin pilvenpiirtäjien yli.

Shanghai on Kiinan suurin kaupunki ja erittäin urbaani ja kehittynyt keskus, kuten Hong Kong. Shanghaissa mennyt maailma näkyy vahvemmin katukuvassa, jossa vieretysten löytyvät sekä pilvenpiirtäjät että perinteiset pyhäköt. Shanghain vanhakaupunki on aivan ehdoton vierailupaikka siellä matkaaville. Shanghaista löytyy myös upeita puistoalueita, kuten Yu Garden, joissa voi ottaa aikalisän kiireisestä cityelämästä.

Lennot Kiinan voi hankkia aivan ympäri vuoden, mutta suosituinta aikaa vierailla maassa ovat kevät ja syksy, jolloin ilmasto on mitä parhain nähtävyyksien kiertelyyn. Myös kesäaika on suosittu ajankohta lentää Kiinaan, mutta tuolloin helteiset saattavat olla joillekin liikaa ja hotellien hinnat ovat korkeimmillaan.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.