Kartta

Lennot Pekingiin

Miten löydät halvat lennot Pekingiin?

Menneisyys on vielä tänäkin päivänä vahvasti läsnä Pekingin kaupunkikuvassa. Tämä näkyy esimerkiksi valtavalla Taivaallisen rauhan aukiolla, joka muistuttaa matkaajia sen keisarillisista ajoista. Lähde tutustumaan tähän mystiseen kaupunkiin ja hanki lennot Pekingiin jo tänään Skyscannerin kautta! Löydät etusivultamme lentohakumme, joka etsii sinulle kaikki lennot Pekingiin - parhain lentotarjouksin, totta kai!

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Pekingiin

Suomesta suoria lentoja Pekingiin operoi ainoastaan Helsinki-Vantaan lentoasema. Myös muilta Suomen lentokentältä lennetään reittejä Pekingiin, mutta ne vaativat vaihdon Helsingissä.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Pekingiin?

Suomesta suoria lentoja Pekingiin operoivat ainoastaan Finnair ja Air China.

Pekingin lentokentät

Pekingin lentokenttä sijaitsee noin 20 kilometrin päässä Pekingin keskusta-alueesta. Peking on suuri kaupunki, joten lentokentältä on useampi vaihtoehto kulkea sen metropolialueelle. Lentokentältä kulkee muun muassa kolme junarataa, shuttle-bussi, taksi sekä useampi bussiyhteys.

Milloin on parhain aika vierailla Pekingissä?

Parhaimmat ajanjaksot hankkia lennot Pekingiin ovat maaliskuusta toukokuuhun sekä syyskuusta lokakuuhun. Tuolloin ilmasto on mitä parhain ja kaupunki kauneimmillaan. On hyvä huomioida, että kesällä Peking paahtuu helteissä ja talvisin sää on hytisevän kylmä. Tästä syystä matkan ajankohta kannattaa miettiä tarkkaan. Säiden lisäksi kannattaa miettiä etukäteen myös lomasesonkiaikoja, koska Peking ja sen lukuisat nähtävyydet ovat tuolloin tupaten täynnä ja jonottamiseen tulee varautua.

Mitä nähdä ja tehdä Pekingissä?

Voimme varmuudella taata, että lähes missään muualla maailmassa ei ole niin paljon mielenkiintoista nähtävää kuin Pekingissä. Kun saavut Pekingin keskustaan, aukeaa silmiesi eteen taivasta hipovat pilvenpiirtäjät ja yltä päältä moderni kaupunki, mutta kun etenet pidemmälle, huomaat kuin vaivihkaa löytäneesi tiesi Kiellettyyn kaupunkiin. Kielletty kaupunki on yksi Pekingin merkityksellisimpiä ja kiehtovimpia nähtävyyksiä. Se on järjettömän suuri palatsialue, jota ovat aikoinaan asuttaneet keisarit. Kaiken kaikkiaan se sisältää 800 rakennusta 1400-luvulta. Tokihan jokaisen Pekingin matkaajan täytyy käydä myös huikealla Kiinan muurilla! Nähtävyyksien lisäksi Peking tarjoaa monipuolisia ostosmahdollisuuksia. Wangfujin on kaupungin suosituin shoppailukatu ja tuliaisia voi kahmia mukaansa vaikkapa Silkkikujalta.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Kielletty kaupunki, Kesäpalatsi, Taivaan temppeli ja puisto, Kiinan muuri, Wangfujing Dajie

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Peking lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.