Kanton

13.4.2020 - 14.4.2020

2 aikuista - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Kaiserdom Hotel (Guangzhou Baiyun Airport), Spring Hotel sekä City Comfort Inn ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Kanton perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Kanton klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Kanton

alkaen 36 €
alkaen 52 €
alkaen 92 €

Mitä matkustajat ovat mieltä kohteesta Kanton?

9,8
Herkuttelijat
9,7
Liikematkailijat
7,7
Taiteen ja designin ystävät
7,5
Ulkoilmaihmiset
7,3
Seikkailumatkailijat
Jäsenten arvostelut (210)
Pop Chic in Box - KAROLYN  Retail-Wholesale , Guangzhou-Trip Consult
Pop Chic in Box - KAROLYN Retail-Wholesale , Guangzhou-Trip Consult
17.12.2019

ผมทำธุรกิจแฟชั่น ชอบบินไฟล์ทสบายๆ พักโรงแรมที่ดูmodernหน่อย เนื่องจากเราทำงานเหนื่อยมากแล้วที่กว่างโจว เดินทางไปไหนๆด้วยรถไฟใต้ดิน สะดวก แถม ประหยัดด้วย เพราะ ส่วนใหญ่Taxi ที่นี่ ชอบโก่งราคาในช่วงrush hour และ ชอบปฏิเสธผู้โดยสาร แถม ผู้คนยังแย่งกันโบกเรียกแท็กซี่อีกด้วย สุดดดดอ่ะ! ทานก็ทานง่ายๆร้านอาหารริมทางเยอะแยะ แนะนำเลย ร้าน” Monkey 72 “ เป็นร้านที่ทำกับข้าว ใส่ถาดไว้เรียร้อยแล้ว มีให้เลือกหลากหลาย รสชาดคนไทยชอบ เราก็แค่เดินเข้าคิว แล้วก็หยิบใส่ถาด ไปจ่ายที่ cashier ราคาจ่ายได้ไม่แพง กับข้าวอย่างนึงก็ประมาณ 10 CNY ผมใช้เวลาต่อทริปประมาณ 6-7 วัน เพราะต้องสั่งสินค้าหลายที่ ( ไปหลายตลาด ) ทั่งเสื้อผ้า รองเท้า กระเป๋า เครื่องประดับ รวมทั้ง เผื่อเวลาช้อปส่วนตัวหลังเลิกงาน( บ่าย 3-4 ) ในแต่ละวันด้วย5555 คือ สรุปง่ายๆ วิถีของผม “ บินหรู อยู่สบาย งานต้องลุย “

.N.
.N.Kulai
22.8.2016

Lovely colors. Brought it from Aliexpress. Just can't wait to start my crochet project.

Wandering Soul
Wandering SoulSingapore
10.11.2015

Great food! A city that is generally quite friendly. I feel safe walking around this place too.

Bowers Kylee
Bowers Kylee
13.6.2015

Guangzhou is a BEAUTIFUL city to visit, special at night around with beautiful views with colorful lights outside. It is fun to visit with family, friends, and business.

UKK

Edullisin kuukausi on marraskuu, jonka keskiarvohinta on 42 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Kantonssa yöpymiseen on huhtikuu, jonka keskiarvohinta 61 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille huhtikuussa viime vuonna oli 45 € per yö. Tämä on 8 % edullisempi kuin keskiarvohinta 49 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Kanton odotettu keskilämpötila kuukautena huhtikuu on 23,0 °C/73,4 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä heinäkuu, jonka keskilämpötila on 33,2 °C/91,8 °F. Viilein kuukausi on tammikuu, jonka keskilämpötila on 10,9 °C/51,6 °F.
Kohteen Kanton lähin lentokenttä on Fuoshan (FUO) (20,52 km). Muita läheisiä lentokenttiä ovat: Guangzhou (29,48 km)

Suunnittele matka kohteeseen Kiina