Kartta

Lennot kohteeseen Brasilia

Lennot paikkaan: Brasilia

Sykkivä Brasilia

Kuumia öitä, palavia rytmejä - Brasiliaa voisi kutsua maaksi, jonka syke ei lakkaa koskaan. Brasilia on Etelä-Amerikan ja maailman viidenneksi suurin maa. Vaikka asukkaita maassa on yli 210 miljoonaa, yhdistää ihmisiä ja elämäntyyliä jokin maaginen rytmi, joka on liitännäinen myös sen häkellyttävän kauniiseen luontoon. Tämän rytmin aistii myös sen intohimoisessa jalkapallo- ja festivaalitraditiossa, joita ei löydy vastaavanlaisia muualta maailmassa. Kun olet kerran hankkinut lennot Brasiliaan, voimme taata, että myös sydämesi tulee sykkimään tälle maalle ikuisesti.

Monien mielessä siintää vaikuttava Rio de Janeiro nähtävyyksineen, kun lentoja Brasiliaan ollaan harkitsemassa. Rio de Janeiro on Brasilian suostuin lomakohde ja varmasti lähes jokaisella ihmisellä on jonkinlainen mielikuva kaupungista. Suurin osa meistä tunnistaa monia sen merkittävimpiä nähtävyyksiä, kuten Rion sambakarnevaalit sekä Corcovadon Kristus-patsaan. Skyscannerin tarjoamat lennot Brasiliaan kattavat myös Salvadorin kaupungin, joka ei ole tunnetuimpia lomakohteita maassa. Suosittelemmekin Salvadoria enemmän seikkailuhenkisille reissaajille. Vaikka Salvadorialla on synkkä maine, ei kannata antaa sen vaikuttaa liikaa, koska kaupunki on ainutlaatuinen luontokohde ja sen trooppiset vuoristomaisemat tekevät taatusti vaikutuksen! Surffaajat ja ekomatkailijat rakastavat Salvadoria, jossa kannattaa tutustua sen tuliperäiseen maastoon, mustiin hiekkarantoihin ja El Trifinion pilvimetsään, joka on monien eksoottisten eläinlajien ja kasvien kotipaikka.

Lennot Brasiliaan ovat aina hyvä idea ja erityisesti ilmaston puolesta maa on ihanteellinen. Voit siis hankkia lennot Brasiliaan ympäri vuoden! Kuumimmat kuukaudet ovat marraskuusta maaliskuuhun, jolloin Brasiliassa järjestetään uuden vuoden juhlia sekä legendaariset Rion sambakarnevaalit.

Tiesitkö, että Rio de Janeiro on yksi maailman ylellisimmistä kuherruskuukausikohteista tai mitkä ovat Brasilian seitsemän parasta biitsiä? Lue lisää Skyscannerin matka-artikkeleista!

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.