Kartta

Lennot Salvadoriin

Miten löydät halvat lennot Salvadoriin?

Brasilian koillisrannikolla sijaitseva Salvador hurmaa matkaajat aitoudellaan. Lennot Salvadoriin löydät helposti Skyscannerin avulla. Me etsimme sinulle varmasti markkinoiden parhaimmat tarjoukset, jotta lentosi Salvadoriin olisivat ne kaikkein halvimmat. Skyscannerin lentohaku on yksi maailman tehokkaimmista hakukoneista, joita on olemassa. Tämä takaa, että vain sekunneissa edessäsi on kaikki edullisimmat lennot Salvadoriin. Jos taas haluat vielä miettiä sitä, milloin hankkisit lennot Salvadoriin, ota käyttöösi Hintavahti, joka lähettää sinulle hintatiedot suoraan sähköpostiisi.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Salvadoriin

Helsinki-Vantaan lentoasemalta pääsee Suomesta ainoana lentämään Salvadoriin. Lennot Salvadoriin vaativat yhden tai kaksi vaihtoa.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Salvadoriin?

Lentoyhtiöt, jotka lentävät Salvadoriin Suomesta ovat muun muassa Air France, British Airways sekä KLM.

Salvadorin lentokentät

Salvadorin kansainvälinen lentokenttä sijaitsee 28 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Lentokentältä kulkee monia bussi- ja taksityhtiöitä. Kaikki kuljetuspalvelut löydät helposti Salvadorin lentokentän edestä ja tarvittaessa voit kysyä lisätietoa terminaalin aulasta.

Milloin on parhain aika vierailla Salvadorissa?

Salvador on ympärivuotinen kaupunkikohde. On hyvä kuitenkin huomioida muutamia ajankohtia, jolloin matkaaminen kaupunkiin voi olla miellyttävämpää. Huhtikuussa ja kesäkuussa kaupungissa sataa paljon ja ilmankosteus on erittäin korkea. Joulukuun ja maaliskuun välinen aika on vuoden ruuhkaisinta aikaa, jolloin Salvadorissa järjestetään paljon festivaaleja ja yöelämä on kiihkeimmillään. Lämpötilat ovat helteisiä, mutta eivät sietämättömiä. Tämä onkin parhainta aikaa lomailla Salvadorissa, mutta hintoja kannattaa seurata, koska mitä enemmän on lomailijoita, sen korkeammalla ovat myös hotellien hinnat.

Mitä nähdä ja tehdä Salvadorissa?

Salvadorista sanotaan, että siellä huokuu brasilialaisuus aidoimmillaan. Ja tämän huomaa pian, kun kaupunkiin saapuu. Tuliset rytmit täyttävät korttelit ja saatatpa onnekkaana bongata joko samba- tai capoera-tanssiesityksen toriaukiolla. Vaikka kaupungilla on erittäin rankka menneisyys, se ei näy paikallisissa, jotka ottavat matkailijat aina yhtä ystävällisesti vastaan. Salvadorin vanhakaupunki Pelourinho on yksi UNESCO:n maailmanperintökohteista. Sitä sanotaankin yhdeksi upeimmista ja parhaiten säilyneimmistä vanhoistakaupungeista. Salvadorissa on myös monia tunnettuja kirkkoja, joissa kannattaa vierailla, kuten Sao Franciscon kirkko ja Nosso Senhor do Bonfimin kirkko.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Pelourinho, Rio Verhelmo, Tempostalin museo, El Salvadorin taidemuseo, Elevador Lacerda

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Salvador lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.