Kartta

Halvat lennot Helsinki - Sao Paulo

Parhaat viime hetken lentotarjoukset

Loman tarpeessa? Matkan varaaminen ei ole koskaan liian myöhäistä. Tässä on meidän valitsemamme parhaat äkkilähdöt kohteeseen São Paulo...
Vain arvioidut alhaisimmat hinnat. Löydetty viimeisten 14 päivän aikana.

Lennon tiedot kohteesta Helsinki Vantaa kohteeseen São Paulo

Edullisin menopaluuhinta viime kuussa

535 €

Suoraa lentoyhtiötä

0

Keskimääräinen lennon kesto, lennon pituus 11323 kilometriä

15t 45min

Suosituin lentoyhtiö viime kuussa

British Airways

São Paulo Guarulhos, São Paulo Congonhas ja Campinas - Viracopos

3 lentoasemaa

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa São Paulo on kolme lentokenttää: São Paulo Guarulhos, São Paulo Congonhas ja Campinas - Viracopos.
Skyscannerin paras hinta lennolle kohteesta Helsinki Vantaa kohteeseen São Paulo on 535 €. Tämä löytyi vertailemalla eri yhtiöitä, ja on koko kuukauden edullisin hinta.
15t 45min on keskimääräinen lentoaika kohteesta Helsinki Vantaa kohteeseen São Paulo.
Mikään lentoyhtiö ei lennä suoraan kohteesta Helsinki Vantaa kohteeseen São Paulo.

Lentoyhtiöt, joilta löydät lentoja reitille Helsinki - Sao Paulo

Suoria lentoja Helsingistä Sao Pauloon ei tällä hetkellä ole, mutta vaihdollisia lentoja kaupunkiin löytyy. Niitä lentävät mm. American Airlines ja British Airways.

Näin pakkaat matkatavarasi British Airways -lennolle näppärästi.

Lue lisää ohjeita käsimatkatavaroiden pakkaamiseen.

Lentokentälle kannattaa aina tulla hyvissä ajoin ennen lennon lähtöä. Muista noudattaa lentoyhtiöiden ja lentokentän matkatavaraohjeita. Tutustu tarkemmin eri lentoyhtiöiden käsimatkatavararajoituksiin.

Hyvä tietää: Sao Paulo

Näe ja koe: São Paulo on yksi eteläisen pallonpuoliskon suurimpia kaupunkeja. Yli 20 miljoonan asukkaan kaupungista ei puutukaan menoa ja elämää, eikä myöskään nähtävää. Näe taidetta museoissa ja gallerioissa, nauti urheilusta jalkapallostadioneilla ja koripallokenttien laidalla. Parhaat näkymät kaupunkiin takaa Edificio Italia -rakennuksen ja Edificio Banespan näköalatasanteet. Avenida Paulista on koko Brasilian talous- ja liike-elämän keskus. Kaupungin suurin puisto, Parque do Ibirapuera, on vehreä keidas kaiken keskellä. Rantaviivaa kaupungista ja lähialueilta löytyy yli 600 kilometriä!

Sää ja ilmasto: Trooppisella vyöhykkeellä sijaitsevan kaupungin sää on vaihteleva, mutta lämmin. Läpi vuoden lämpötila pysyttelee keskimäärin + 15 ja 30 asteen välillä. Joulu-helmikuussa Brasiliassa on kesä ja silloin on myös sateisinta.

Hintataso: Hintataso on Sao Paulossa alempi kuin meillä Suomessa. Kolmen ruokalajin illallinen kahdelle maksaa Sao Paulon ravintoloissa hieman yli 30 euroa kun taas Helsingissä noin 70-80 euroa. Ateria hampurilaisravintolassa maksaa Sao Paulossa noin kuusi euroa ja Helsingissä keskimäärin seitsemän euroa. Limupullon hinta on Sao Paulossa reilun euron ja Suomessa reilu kaksi euroa.

Passi: Muista, että matkustaessasi Sao Pauloon tarvitset passin. Passisi tulee olla voimassa vähintään kuusi kuukautta matkan jälkeen. Brasilian-matkalle ei tarvita viisumia, jos matka kestää alle 90 päivää. Tee myös matkalle lähtiessäsi virallinen matkustusilmoitus nettisivuilla tai tekstiviestillä.

Lähtö: Helsinki-Vantaan lentokenttä

Helsinki-Vantaan lentokentällä on kaksi terminaalia, T1 ja T2. Ne sijaitsevat lähellä toisiaan ja terminaalien välillä on yhdyskäytävä. Näet Helsinki-Vantaan saapuvien ja lähtevien lentojen ajantasaisen tilanteen kätevästi täältä, lue lisää!

Miten saavut kentälle?

Juna

Kehäradan I- tai P-junat Helsingistä tai Vantaalta lentokentälle kulkevat aamuvarhaisesta myöhään yöhön. Junalippu täytyy hankkia etukäteen esimerkiksi lippuautomaatista tai kioskilta, liput maksavat 5,50€ (Helsingin alueelta lentokentälle) ja 3,20€ (Vantaan alueelta lentokentälle). Lentokentän juna-asemalta on helppokulkuinen käytävä Helsinki-Vantaan terminaaleihin.

Bussi

Helsingistä pääsee lentokentälle myös busseilla. Bussilippu maksaa 5,50€ ja matka-aika on noin 30–45 minuuttia.

Kätevät bussireitit ovat:

615: Rautatientori - lentokenttä

415: Elielinaukio - lentokenttä

617: Hakaniemi - lentokenttä, arkisin aamuvarhaisesta iltapäivään

562N: Mellunmäki - Tikkurila - lentokenttä, aikaisin aamuisin ja myöhään iltaisin

Finnair CityBus: Elielinaukio - lentokenttä

Myös useiden kaukoliikenteen bussien reitit kulkevat lentokentälle tai lentokentän kautta, bussien laiturit ovat molempien terminaalien edessä.

Auto

Kentän alueelta löytyy paljon lyhytaikaisia ja pitkäaikaisia parkkipaikkoja. Lue lisää Helsinki-Vantaan ja muiden Suomen lentokenttien pysäköinnistä. Lentokentän parkkialueilta on ilmainen kuljetus molempiin terminaaleihin.

Jos sinut saatetaan kentälle, voit hypätä autokyydistä terminaalin edessä. Jos kuski haluaa nousta autosta, auto täytyy pysäköidä esim. terminaalien lähellä sijaitseville pikaparkkialueille.

Matka taksilla Helsingistä lentokentälle kestää 30-40 minuuttia, matka maksaa on noin 40-50€.

Mitä voit tehdä lentoa odotellessa?

Kentällä on nähtävillä vanhoja lentokoneita, taidenäyttelyitä ja suomalaista designia.

Lentokentän myymälöistä ja putiikeista voit ostaa mukaasi vaikkapa merkkituotteita, matkatarvikkeita, kosmetiikkaa, evästä ja juomia sekä matkalukemista.

Kentällä on monipuolisesti ravintolapalveluita. Ravintolat, kahvilat ja baarit tarjoavat mm. kahvia, olutta, lounasta ja muuta hyvää syötävää, ympäri vuorokauden. Maista vaikkapa leivonnaisia ja kuppi luomu-kahvia tai käy tutustumassa viinibaariin.

Matkustajien käytössä on wifi, jonka käyttöön et tarvitse tunnuksia tai salasanoja. Mukavia istuimia ja penkkejä löytyy lähtöporttien kupeesta ja rauhallisia Suvanto-työpisteitä mm. porttien 17, 19 ja 50 vierestä.

Saapuminen: Sao Paulo

Sao Paulossa toimii useita lentokenttiä.

Sao Paulon Guarulhos-lentokenttä on kaupungin päälentokenttä ja se tunnetaan monilla eri nimillä. Sen toinen virallinen nimi on kuvernööri André Franco Montoron kansainvälinen lentokenttä. Paikalliset kutsuvat kenttää myös nimellä Cumbica airport, Cumbican lentokenttä. Lentokentällä on kolme terminaalia.

Sao Paulon lentokenttien, Conhongasin ja Guarulhosin, välillä on hyvät liikenneyhteydet, sillä shuttle-bussit kulkevat kentältä toiselle muutaman kerran tunnissa.

Monia paikallisbusseja kulkee Guarulhosin lentokentältä keskustaan. EMTU-bussi ajaa pysäkeille Praça da República, Tietê ja Barra Funda bussiterminaalit, Itaim Bibi, Paulista ja Augusta hotellialue sekä Tatuapén metroasema. Bussit lähtevät terminaaleista 1 ja 2. Transurbano-bussit ajavat Guarulhosin lähialueille. Lirabus ajaa Campinasiin. Litoranea liikennöi Sao Paulon pohjoisrannikolle sekä Bertiogaan, São Sebastiãoon, Maresiasiin, Boiçucangaan, Barra do Umaan, Caraguatatubaan ja Ubatubaan. Viação Cometa -bussit kulkevat mm. Santosiin, São Vicenteen ja Praia Grandeen.

Virallisia, lisensoituja takseja löytyy tuloterminaalien edestä. Virallinen taksiyhtiö on Guarucoop. Taksien palvelutiskit löytyvät kaikkien terminaalien tuloauloista. Varaa taksi tiskiltä ja voit huoletta matkustaa Sao Pauloon.

Sao Paulon Conhongas -lentokenttä sijaitsee lähempänä kaupungin keskustaa, noin 8 km päässä. Kenttä palvelee lähinnä Brasilian sisäisiä lentoja. Conhongasin ja Guarulhosin lentokentän välillä on hyvät liikenneyhteydet, sillä shuttle-bussit kulkevat kentältä toiselle muutaman kerran tunnissa.

Molemmilla lentokentillä on myös useiden autovuokraamoiden palvelupisteitä. Etsi ja löydä vuokra-auto Skyscannerin avulla.

Näin löydät halvat lennot reitille Helsinki Sao Paulo

Skyscannerin matkahaun avulla löydät halvat lennot Helsinki Sao Paulo -reitille kätevästi. Matkahakumme on näppärä, ilmainen ja täysin puolueeton. Me emme siis peri mitään maksuja ja kun olet valmis varaamaan halvat lentosi, ohjaamme sinut suoraan matkatoimiston tai lentoyhtiön sivulle.

Tiedäthän, että löytääksesi edulliset lennot Helsinki Sao Paulo -reitille, sinun kannattaa etsiä lentoja useille eri lentokentille samassa kaupungissa tai lähialueilla. Skyscannerin matkahaun avulla löydät halpoja lentoja lähilentokentille helposti: klikkaat vain kohtaa "Lisää lähiseudun lentokentät". Voit myös etsiä lentoja Skyscannerin kätevän karttahaun avulla.

Jos olet joustava matkapäiviesi suhteen, löydät halvat lennot Helsinki Sao Paulo -reitille vieläkin helpommin. Voit nimittäin etsiä lentoja koko kuukaudelle tai vaikkapa kahdelle. Kirjoita matkahakuun lähtökaupunki ja matkakohteesi. Valitse sitten matkustusajaksi koko kuukausi. Näin matkahakumme näyttää sinulle hintakalenterin, josta löydät halpoja lentoja koko kuukauden ajalle. Lue lisää: Skyscannerin hintakalenteri: Etsi ja löydä halpoja lentoja koko kuukaudelle!

Tiedot on tarkistettu marraskuussa 2017.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.