Kartta

Lennot Brasiliaan

Miten löydät halvat lennot Brasiliaan?

Brasilia on yksi maailman tunnetuimmista kaupungeista ja myös kuumimmista! Kaupunki ei ole heikkohermoisille, vaan matkailijoiden tulee varautua kosteaan ja vauhdikkaaseen tunnelmaan myös sen eläväisillä kaduilla. Oletko valmis seikkailuun? Jos olet, niin hanki halvat lennot Brasiliaan pikimmiten Skyscannerin kautta!

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Brasiliaan

Kauas Brasiliaan pääset matkaamaan Suomesta ainoastaan Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Suomesta matkustaessa lento Brasiliaan vaatii muutaman vaihdon reitin varrella.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Brasiliaan?

Lentoja Brasiliaan operoivat lähes kaikki suurimmat lentoyhtiöt Suomesta. Brasiliaan pääset matkaamaan muun muassa KLM:n, British Airwaysin ja Lufthansan kyydillä.

Brasilian lentokentät

Riippuen kohteestasi, löytyy Brasiliasta useita eri lentokenttiä. Löydät kaikki Brasilian lentokentät Skyscannerin sivuilta. Brasilian päälentokenttä on kuitenkin pääkaupungin Brasílian lentokenttä, joka on viralliselta nimeltään Presidentti Juscelino Kubitschekin kansainvälinen lentokenttä. Lentokentältä kulkee useita paikallisbusseja kaupungin keskustaan tai vaihtoehtoisesti matkaajat voivat ottaa itselleen taksin.

Milloin on parhain aika vierailla Brasiliassa?

Maana Brasilia on todellakin ympärivuotinen kohde, olipa pääkohteesi missä tahansa! On kuitenkin hyvä muistaa, että Brasiliassa vaikuttaa neljä eri ilmastoaluetta. Koko maassa lämpimimmät kuukaudet sijoittuvat kuitenkin marraskuun ja maaliskuun väliin. Kylmempää ilmastoa haikailevien kannattaa suunnata maan eteläisiin osiin, kuten São Pauloon.

Mitä nähdä ja tehdä Brasiliassa?

Brasilia on Etelä-Amerikan suurin maa, joten nähtävää ja koettavaa siellä riittää hyvin monenlaisille matkaajille. Suurin osa Brasiliasta on trooppista aluetta, mikä tarkoittaa sademetsiä silmänkantamattomiin sekä eksoottisia villielämiä luonnollisilla maaperillään. Rannikkoa dominoiva Atlantin valtameri taas tarjoaa toinen toistaan upeampia rantoja auringonpalvontaan ja erilaisiin vesiaktiviteetteihin. Henkeä salpaavan kaunis luonto näyttelee Brasiliassa pääroolia, ja luontonähtävyyksistä tunnetuimpia ovat esimerkiksi Rio de Janeiroa suojeleva Kristus-patsas, Copacabanan aurinkoranta, Sokeritoppan vuori sekä Argentiinan ja Brasilian rajalla sijaisevat Iguassun putoukset. Välillä kannattaa toki piipahtaa myös kaupungissa, jossa voi löytää itsensä vaikkapa keskeltä Rion salsakarnevaaleja tai vuonna 1894 perustettua historiallista Ipaneman kaupunginosaa, jos kohteenasi on Rio de Janeiro.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Kristus-patsas, Ipanema, Iguassun putoukset, Sokeritoppa, Corcovado

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Brasília lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.