Kartta

Lentoyhtiöt: Aer Lingus

Irlantilainen Aer Lingus on yksi maailman vanhimmista lentoyhtiöistä, sillä se on perustettu jo vuonna 1936. Aer Lingus kuuluu kansainväliseen IAG (International Air Group) -ryhmittymään, johon kuuluvat myös British Airways, Iberia ja Vueling. Aer Linguksen kyydissä lentomatkaajat pääsevät eri puolille maailmaa, kuten Manner-Eurooppaan, Irlantiin ja Englantiin ja aina Kanadaan ja Pohjois-Amerikkaan saakka.

*Sivustoilla esitetyt tiedot on tarkistettu 23.2.2017, mutta ne ovat voineet muuttua myöhemmin. Tarkastakaa ystävällisesti tietojen paikkansapitävyys suoraan lentoyhtiön omilta sivustoilta.

Miksi lentää Aer Linguksella

Miten tehdään lähtöselvitys?

Aer Linguksella lähtöselvitystapoja on kolmenlaisia: perinteisesti lentokentällä tehtävä lähtöselvitys, verkkolähtöselvitys tai mobiililähtöselvitys. Lentoyhtiö suosittelee verkkolähtöselvitystä, koska siten voit valikoida paikkasi koneesta ja tulostaa tarkastuskorttisi tulostimellasi ilman minkäänlaista kiirettä tai jonottelua! Mobiililähtöselvitys on oikea vaihtoehto sinulle, jos olet työmatkalla ja tarvitset tarkastuskortin suoraan puhelimeesi. Jos sen sijaan kaipaat lisäapua lähtöselvityksen kanssa tai matkustat vaikkapa lemmikkisi kanssa, on lähtöselvitys kentällä sinun valintasi.

Matkatavarat ja kulut

Aer Linguksen käsimatkatavaramääräykset ovat seuraavat: lentomatkustajat voivat ottaa mukaansa yhden käsimatkatavaran, jonka mitoitukset eivät saa ylittää 55 x 40 x 24 cm eikä sen paino saa olla yli 10 kiloa. Tämän lisäksi voit ottaa mukaasi yhden henkilökohtaisen tavaran, kuten esimerkiksi salkun, tietokonelaukun, naisten käsilaukun tai sateenvarjon. Ruumaan menevien matkalaukkujen määrät vaihtelevat matkakohteittain. Esimerkiksi Euroopan sisäisillä lennoille Aer Lingus tarjoaa neljä eri kokoluokkavaihtoehtoa. Muistathan, että lisäämällä matkalaukut verkossa lähtöselvityksesi yhteydessä säästät jopa 50 % siitä, että tekisit sen lentokentällä.

Istuimet

Istuinvalinnat ovat tärkeimpiä asioita lentovarausta tehdessäsi. Mitä pidempi matka, sen suurempaan rooliin istuimet nousevat. Aer Linguksella on tarjottavanaan useampia istuinvaihtoehtoja. Standard-istuimet muodostavat suurimman osan Aer Linguksen matkustamon paikoista. Jos kuitenkin haluat valita paikkasi itse, voit tehdä sen pienen lisäkustannuksen hintaan. Poistumisovien vierestä löytyvät istuimet niille, jotka haluavat enemmän tilaa liikkua. Premium-istuimet löytyvät Business-luokasta, ja niissä on mahdollisuus myös torkahtaa - kiitos istuinten säätömahdollisuuden sängyksi.

Varausmaksut ja muut maksut

Aer Linguksella on erinäisiä varaus- ja palvelumaksuja. Esimerkiksi perusvarausmaksu per lento on 7 euroa. Jos haluat tehdä muutoksia lentovaraukseesi Euroopan sisäisille lennoille, varaudu maksamaan siitä enimmillään 40 euroa.

Lisäpalvelut

Aer Linguksen lisäpalveluihin kuuluu muun muassa viihdepaketti, joka tarjoaa maukkaita katselu- ja kuunteluhetkiä sekä lyhyille että pitkille lennoille. Voit kuunnella useita radiokanavia, katsoa vaikkapa koko kauden lempisarjaasi, valikoida suosikkisi kolmesta pääelokuvasta tai lukea Aer Linguksen lehtiä. Lapsilla voi usein käydä aika pitkäksi lennoilla. Jos siis satut matkaamaan hieman kärsimättömän muksuporukan kanssa, kannattaa heille valikoida jotain pientä kivaa Aer Linguksen leluvalikoimasta.

Aer Lingus

5,0/5
11715 arvostelun perusteella

Pisteytämme palveluntarjoajat käyttäjäpalautteen perusteella, jota saamme hintojen luotettavuudesta, maksuista, asiakaspalvelusta ja palveluntarjoajan sivuston helppokäyttöisyydestä.

Lisätietoa

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.