Kartta

Lentoyhtiöt: Scoot

Aasialainen Tiger Airways Singapore Ptd Ltd (Tiger Airways) on Singaporessa kotipaikkaansa pitävä halpalentoyhtiö, jonka kohteet ovat keskittyneet Kaakkois-Aasiaan ja Australiaan. Lennot lähtevät Singaporesta Australiaan, Bangladeshiin, Kambodzhaan, Kiinaan, Intiaan, Indonesiaan, Malesiaan, Malediiveille, Myanmariin, Filippiineille, Singaporeen, Taiwaniin, Thaimaahan ja Vietnamiin. Yhteensä Tiger Airways lentää yli 50 kohteeseen ja 14 eri maahan maailmanlaajuisesti. CAPA valitsi Tiger Airwaysin parhaaksi halpalentoyhtiöksi vuosina 2006 ja 2010. Yhtiö on perustettu vuonna 2003 ja se aloitti lipunmyynnin syyskuussa 2004. Vuonna 2006 Tiger Airwaysilla matkusti 1,2 miljoonaa ihmistä.

  

Miksi Valita ... Tigerair

Matkavarat ja kulut

Matkustajat saavat ottaa kaksi kappaletta käsimatkatavaroita matkustamoon. Kummankaan matkatavaran koko ei saa ylittää mitoiltaan 54 cm x 38 cm x 23 cm. Tavaroiden yhteispaino ei saa ylittää 10 kg. Jos matkustajien matkatavaroiden yhteispaino ylittää 15 kg, heillä on mahdollisuus käyttää Tiger Airwaysin omaa palvelukonseptia ”Luggage Upsize”, jossa matkustajille annetaan mahdollisuus säästää lennettäessä. Matkustajat saavat ottaa kaksi matkatavaraa matkustamoon veloituksetta, mutta jos he tarvitsevat lähtöselvitettyjä matkatavaroita ruumaan, tulee heidän käyttää Luggage Upsize -palvelua. Luggage Upsize varataan aina etukäteen joko verkossa tai asiakaspalvelun kautta. Palvelua on mahdollisuus käyttää vielä neljä tuntia ennen lennon lähtöä.

Miten tehdä lähtöselvitys

Tiger Airwaysillä lähtöselvityksen voi tehdä verkossa tai lähtöselvitystiskillä. Tiger Airways suosittelee matkustajille lähtöselvityksen tekoa 2 tuntia ennen lennon lähtöä. Tiger Airwaysin lähtöselvitystiskit menevät kiinni 45 minuuttia ennen lennon lähtöä. Matkustajille, jotka lentävät Dhakasta ja Intiasta, lähtöselvitystiski aukeaa 3 tuntia aiemmin ja muille 2 tuntia ennen lähtöä. Matkustajia, joilla on erikoistarpeita, pyydetään saapumaan lähtöselvitykseen 2 tuntia ennen lähtöä. Online-lähtöselvitys on vaihtoehdoista nopein: valitset vain istuimen, printtaat lähtöselvityslipukkeesi ja viet lähtöselvitettävät matkalaukkusi vaivattomasti lentokentältä löytyville ”Bag drop” -tiskeille. Online-lähtöselvitys aukeaa 72 tuntia (3 päivää) ennen ja sulkeutuu 2 tuntia ennen lähtöä. Lähtöselvitystiskien aukioloaikataulut vaihtelevat lentokentittäin. Tarkasta oman lähtöselvitystiskin aukioloaika osoitteesta: www.tigerair.com.

Istuimet

Tiger Airwaysin istuinten standardikokoluokitus on 76.2 cm (pituus) ja 45.7 cm (leveys). Kuten myös monilla muilla halpalentoyhtiöillä, Tiger Airwaysilla istuimet varataan aina etukäteen pientä veloitusta vastaan. Tiger Airwaysillä istuimet on jaoteltu lohkoihin, joihin matkustajat voivat ostaa paikkoja erityisominaisuuksineen. Lohkot ovat koneessa nimellä ”Standard”, ”Front” ja ”Preferred”. Standard-istuimet sopivat matkaajille, jotka haluavat matkustaa kaverin kanssa eivätkä tarvitse lisäjalkatilaa. Palvelumaksu on 5 dollaria. Front-istuimet ovat ihanteelliset matkustajille, joilla on tarve poistua koneesta ensimmäisenä. Palvelumaksu on 8 dollaria. Preferred-istuimet sopivat heille, jotka haluavat lisätilaa jalkatilan lisäksi itselleen ja ystävälleen. Palvelumaksu on 10 tai 30 dollaria riippuen lentovyöhykkeestä. Palvelut vaihtelevat lentovyöhykkeittäin. Käy lukemassa lisää osoitteesta: www.tigerair.com

Varausmaksut

Tiger Airways on halpalentoyhtiö, joten se veloittaa matkustajiltaan erinäisiä palvelumaksuja. Tällaisia ovat muun muassa matkalaukkujen painosta riippuvat maksut, istuinten varaaminen ja ateriointi. Useimmat veloitukset koskevat myös lippuihin liittyviä muutoksia tai peruutuksia tai erinäisiä veloituksia korttimaksuista. Lisätietoja löydät osoitteesta: www.tigerair.com

Virvokkeet

Tiger Airwaysillä on mahdollisuus nauttia autenttisesta singaporelaisesta ruoasta. Jos pääruoka tuntuu liian raskaalta, voi aina valita kevyemmän vaihtoehdon kuten voileivän, keiton tai suolaisen välipalan. Tiger Airwaysiltä löytyy monipuolinen valikoima eri virvokevaihtoehtoja. Kaikki virvokevalikoiman tuotteet ovat maksullisia. Tiger Airwaysillä ruokavaraukset tehdään aina etukäteen. Valikoimista löytyy hyvin perinteisiä aasialaisia ruokakokonaisuuksia, kuten singaporelaista lihaa ja riisiä, joita täydennetään hedelmäsalaatilla ja ruokaan sopivalla juomalla. Usein mukaan kuuluu kahvi tai tee veloituksetta. Tiger Airwaysin parhaiten myyvät ateriat ovat Mutton Briyani ja Hainanese Chicken Rice. Mutton Briyaniin kuuluu intialaista basmatiini-riisiä, joka tarjoillaan lihan ja kevyen mausteseoksen kanssa. Hainanese Chicken Rice on hyvin klassinen singaporelainen ruoka. Se pitää sisällään kanaa ja kasviksia kera herkullisen soijakastikkeen.

Täsmällisyys

Flightstatsin mukaan Tiger Airways pysyi 74 % tarkkuudella lähtöaikataulussa ja 86 % tarkkuudella saapumisaikataulussa vuoden 2014 alkupuolella. Flightstatsin tilastoilla mitataan lehtoyhtiöiden saapumis- ja lähtötäsmällisyyttä 15 minuutin sisällä ilmoitetusta aikataulusta.

Scoot

4,5/5
12314 arvostelun perusteella

Pisteytämme palveluntarjoajat käyttäjäpalautteen perusteella, jota saamme hintojen luotettavuudesta, maksuista, asiakaspalvelusta ja palveluntarjoajan sivuston helppokäyttöisyydestä.

Lisätietoa

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.