Kartta

Lentoyhtiöt: Cebu Pacific

Cebu Pacific on filippiiniläisten rakastama halpalentoyhtiö, joka on sen perustamisvuodesta 1996 lähtien lennättänyt yli 140 miljoonaa tyytyväistä lentomatkaajaa. Lentoyhtiö operoi pääasiassa Filippiinien saarten välillä, mutta tarjoaa myös kansainvälisiä reittejä 29 kohteeseen. Nämä kansainväliset kohteet keskittyvät ensisijaisesti Eurooppaan, Australiaan ja Amerikkaan. Cebu Pacificin kanssa yhteistyössä lentävät Tigerair Singapore ja Cebgo, jotka tarjoavat lentoja Aasian suosituimpiin kohteisiin, kuten Hongkongiin, mutta Cebu Pacificilla on myös Australian Sydney mukana kohdevalikoimissaan.

*Sivustoilla esitetyt tiedot on tarkistettu 24.04.2017, mutta ne ovat voineet muuttua myöhemmin. Tarkastakaa ystävällisesti tietojen paikkansapitävyys suoraan lentoyhtiön omilta sivustoilta.

Miksi lentää Cebu Pacificilla

Miten tehdään lähtöselvitys?

Cebu Pacificilla lähtöselvitys tehdään ensisijaisesti verkossa, jossa sen voi tehdä yhtä tuntia ennen lentoa, jos lentosi on Filippiinien sisäinen lento. Kansainvälisissä lennoissa lähtöselvitys on saatavilla aikaisintaan 4 tuntia ennen lentoa. Jos sinulla ei ole yhtään lähtöselvitettäviä matkalaukkuja mukanasi, voit kävellä suoraan Cebu Pacificin lennon portille.

Matkatavarat ja kulut

Cebu Pacificin matkustamoon voi tuoda mukanasi yhden käsimatkatavaran, jonka mitoitukset eivät ylitä 56 cm x 36 cm x 23 cm eikä paino 7 kiloa. Tämän lisäksi voit pakata mukaan yhden henkilökohtaisen tavaran, kuten esimerkiksi käsilaukun tai sateenvarjon. Lähtöselvitettäviä matkalaukkuja voit ottaa mukaasi yhden, ja sen paino ei saa ylittää 30 kiloa. Lastenvaunurattaat on sallittua viedä matkustamoon veloituksetta.

Istuimet

Cebu Pacificin kaikki istuimet ovat maksullisia, kuten halpalentoyhtiöillä yleensä. Voit kuitenkin säästää jopa 50 prosenttia istuinpaikkavarauksista kansainvälisille lennoille, jos teet varauksen hyvissä ajoin etukäteen verkossa. Tarkempiin hinnastoihin voit tutustua tarkemmin Cebu Pacificin omilla nettisivustoilla.

Varausmaksut ja muut maksut

Cebu Pacificilla saat yhdellä maksulla sitä mitä tilaat, eli sinulta ei veloiteta yllättäviä varausmaksuja, vaan kaikki peruspalvelut kuuluvat jo lipun hintaan. Cebu Pacific veloittaa sinulta lisämaksuja ainoastaan peruutuksista ja muutoksista, jotka tehdään jo ostettuun lippuun.

Tarjoilu lennolla

Cebu Pacificilla ateriat, virvokkeet ja pienet purtavat ovat kaikki maksullisia. Ruokalistalta löytyy suureen nälkään lämpimiä aterioita, kuten riisiä kanalla tai kasviksilla. Vegevaihtoehtoja löytyy sen sijaan nuudelivalmisruoista. Suolaisia herkkuja edustavat erilaiset vaaleasta leivästä tehdyt kinkku-, tonnikala- tai juustoleivät. Toki tarjonnasta löytyy välipaloja myös pieneen nälkään, kuten sipsejä ja karkkeja ja juomapuolelta mehuja, virvoitusjuomia tai alkoholijuomia.

Cebu Pacific

4,0/5
4808 arvostelun perusteella

Pisteytämme palveluntarjoajat käyttäjäpalautteen perusteella, jota saamme hintojen luotettavuudesta, maksuista, asiakaspalvelusta ja palveluntarjoajan sivuston helppokäyttöisyydestä.

Lisätietoa

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.