Kartta

Lentoyhtiöt: Brussels Airlines

Brussels Airlines on Belgian suurin lentoyhtiö, jonka kotikenttä sijaitsee Brysselin lentokentällä. Vuonna 2006 perustettu Brussels Airlines tarjoaa reittejä yli 60 kohteeseen Euroopassa, Pohjois-Amerikassa, Afrikassa ja Aasiassa. Tämän mahdollistaa Brussels Airlinesin 40 koneen korkealuokkaisen laivasto, ja päivittäisiä lentoja lentoyhtiöllä kertyykin 300 päivässä. Vuoden 2017 tammikuussa Lufthansa ilmoitti ostaneensa koko Brussels Airlinesin osakekannan, joten jatkossa lentoyhtiö tulee lentämään yhden maailman suurimman lentokoneyhtiön brändin alla. Brussels Airlinesilla asiakkaiden matkustustyytyväisyydestä pitää huolta sen yli 3500 työntekijää.

*Sivustoilla esitetyt tiedot on tarkistettu 24.04.2017, mutta ne ovat voineet muuttua myöhemmin. Tarkastakaa ystävällisesti tietojen paikkansapitävyys suoraan lentoyhtiön omilta sivustoilta.

Miksi lentää Brussels Airlinesilla

Miten tehdään lähtöselvitys?

Brussels Airlinesilla voit tehdä lähtöselvityksen neljällä eri tapaa: verkossa, mobiilina, automaattisesti ja Express-lähtöselvityksenä. Verkossa tehtävä lähtöselvitys on sinulle kaikkein nopein ja tehokkain tapa – voit tehdä sen missä vain! Tarvitset vain nettiyhteyden ja pääset tekemään lähtöselvityksen aikaisintaan 48 tuntia ja viimeistään yhtä tuntia ennen lentoasi. Verkossa voit valikoida itsellesi istuimen, kirjata lähtöselvitettävät matkalaukut ja vastaanottaa tarkastuskorttisi sähköpostiisi tai tulostaa sen paperille. Mobiililähtöselvitykseen tarvitset matkapuhelimen, johon voit ladata Brussels Airlinesin sovelluksen. Tämä kautta saat tehtyä lähtöselvityksen nopeasti ja vastaanotat tarkastuskorttisi myös mobiilina. Automaattinen lähtöselvitys on erinomainen vaihtoehto kiireisille, koska Brussels Airlines tekee luvallasi lähtöselvityksen puolestasi ja lähettää tarkastuskorttisi sähköpostiisi 24 tuntia ennen lähtöä. Express-lähtöselvitys mahdollistaa nopean lähtöselvityksen lentokentältä löytyvien Brussels Airlinesin Express-automaattien ansiosta.

Matkatavarat ja kulut

Brussels Airlinesin matkatavarasäännökset riippuvat matkakohteestasi ja matkustusluokastasi. Jos matkustat Euroopan sisäisesti ja matkustusluokkasi on Check&Go-, Light&Relax- tai Flex&Fast, voit ottaa mukaasi matkustamoon yhden enintään 12 kiloa painavan käsimatkatavaran ja yhden henkilökohtaisen tavaran, kuten käsi- tai tietokonelaukun. Bizz&Class-luokassa matkustaessasi voit ottaa mukaasi matkustamoon kaksi yhteensä 16 kiloa painavaa matkalaukkua ja yhden henkilökohtaisen tavaran. Yksi enintään 23 kiloa painava ja mitoiltaan enintään 158 cm kokoinen matkalaukku on maksullinen Check&Go-luokassa matkustaville ja ilmainen Light&Relax- tai Flex&Fast-luokissa matkustaville. Tutustu muihin matkalaukkusäännöksiin lisää Brussels Airlinesin sivustoilla.

Istuimet

Brussels Airlinesin Economy-luokassa matkustavien istuinpaikat ovat ilmaisia silloin, kun istuin valitaan lähtöselvityksen yhteydessä verkossa 24 tuntia ennen matkaa tai lentokentällä. Jos kuitenkin haluat varmistaa lempipaikkasi koneessa, kannattaa paikkavaraus tehdä pientä veloitusta vastaan Brussels Airlinesin sivustoilla.

Varausmaksut ja muut maksut

Brussels Airlines ei veloita lentomatkustajiltaan varausmaksuja, vaan ainoastaan lisämaksuja silloin, kun teet lippuusi muutoksia tai peruutuksia.

Tarjoilu lennolla

Brussels Airlines tarjoaa matkustajilleen herkullisia makuelämyksiä aterioiden ja välipalojen muodossa. Tarjoilu riippuu siitä, onko lentosi lyhyempi reitti tai pidempi kansainvälinen reitti. Check&Go- ja Light&Relax-luokassa matkustaville tarjoilu on maksullinen ja Flex&Fast- ja Bizz&Class-luokassa matkustaville ilmainen. Menusta löytyy salaatteja, lämpimiä aterioita, kerrosvoileipiä, ranskalaisia tai hieman fiinimmin gourmet-aterioita kera pienen viinipullon. Lapsillekin on järjestetty omia jännittäviä aterioita Smurffit-teemalla.

Brussels Airlines

5,0/5
5751 arvostelun perusteella

Pisteytämme palveluntarjoajat käyttäjäpalautteen perusteella, jota saamme hintojen luotettavuudesta, maksuista, asiakaspalvelusta ja palveluntarjoajan sivuston helppokäyttöisyydestä.

Lisätietoa

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.