Kartta

Lennot kohteeseen Ghana

Auringon lapsi Ghana

Atlantin rannalla sijaitsevaa Ghanaa kutsutaan Länsi-Afrikan kultaiseksi lapseksi. Tämä kaunis nimitys juontaa juurensa siitä, että se on Afrikan maista ainoita, joka on kyennyt pitämään sen demokratian vakaana ja kehittynyt tasaiseen tahtiin tehden Ghanasta todellisen menestystarinan. Tämän vuoksi se on erinomainen ja rauhallinen lomakohde matkaajille. Kun hankit lennot Ghanaan Skyscannerin kautta, voimme taata, että tulet viettämään unohtumattoman loman ystävällisten ihmisten, luontonähtävyyksien ja kulttuurikokemusten parissa. Ghanasta sanotaan, että se on mitä parhain paikka aloittaa tutustuminen Afrikkaan ja sopii ensi kertaa sinne matkaaville.

”Akwaaba!”, raikaa missä tahansa Ghanaa sitten matkustitkin. Huudahdus tarkoittaa ”Tervetuloa” ja näin paikalliset haluavatkin sinun tuntevan. Vaikka turismi ei olekaan Ghanassa sen merkittävimpiä tulonlähteitä, on iloisuus ja vieraanvaraisuus piirteitä, jotka ovat ghanalaisille sisäsyntyisiä. Skyscannerin kautta lennot Ghanaan kohdistuvat sen pääkaupunkiin Accraan, mutta voit hyvin matkustaa Länsi-Afrikan alueella vaikka vuokra-autolla tai bussilla. Suunnaksi suosittelemme ottamaan Ghanan kauneimmat kansallispuistot, joista vierailluimpia on Molen kansallispuisto. Tämä Ghanan suosituin ja suurin kansallispuisto on kaikkiaan 4660 neliökilometriä laaja alue, jossa pääset lähituntumalta ihastelemaan suojeltuja villieläinlajeja, kuten norsuja, antilooppeja ja virtahepoja.

Skyscannerista löytyvät lennot Ghanaan kohdistuvat Accraan, jota ei varsinaisesti voi sanoa Ghanan sydämeksi, mutta sen kaduilla tunnistaa aidon länsiafrikkalaisen tunnelman. Accrassa vieraillessa kannattaa suunnata sen vilkkaalle Makolan markkinoille ja tutustua myös kaupungin köyhempään, mutta vieraanvaraiseen Jamestownin kaupunginosaan. Noin 120 kilometrin päässä Accrasta sijaitsee Cape Coastin kaupunki, joka on Ghanan merkittävimpiä kulttuurisia keskittymiä ja se tunnettiin aikoinaan Länsi-Afrikan suurimpana orjien vaihtokauppakeskuksena. Cape Coastin historiaan pääsee tutustumaan Cape Coastin linnakkeessa, joka on yksi Unescon maailmanperintökohteita. Rannikkokaupunkina Cape Coastista löytyy myös rantoja ja vain 33 kilometrin päässä keskustasta sijaitsee suosittu Kakumin kansallispuisto.

. Parhain aika hankkia lennot Ghanaan on lokakuussa ja maaliskuussa, jolloin ilmasto on aurinkoinen ja miellyttävä, mutta hieman viileämpi kuin maassa yleensä.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.