Kartta

Lennot kohteeseen Bulgaria

Bulgaria - Mustameren rantakeidas

Mustanmeren rannalla sijaitseva Bulgaria on monipuolinen matkailumaa, jonka hyvin erilaiset lomakohteet tarjoavat nähtävää ja koettavaa kaikenlaisille matkaajille.

Bulgarian pääkaupunki Sofia on omiaan niille reissaajille, jotka nauttivat kauniista arkkitehtuurista ja historiallisista nähtävyyksistä, hauskannimistä Nessebaria sen sijaan kutsutaan maan mystisimmäksi kaupungiksi - kiitos sen yli 1000 vuoden ikäisen vanhankaupungin, jota ympäröivät pitkät hohtavat aurinkorannat. Suomalaisten matkaajien suosikkikohde on ollut jo vuosia Mustanmeren parhaimmalla paikalla sijaitseva Sunny Beach, joka hurmaa yli 10 kilometrin pituisilla hiekkarannoillaan, edullisuudellaan ja vilkkaalla yöelämällään. Juurikin kesäkuukaudet tuovat kaupunkiin paljon bailaajia, joten suosittelemme perheille kuumimpina kuukausina esimerkiksi sen naapurissa sijaitsevaa Varnaa. Varna on aurinkorannikon suurin kaupunki ja sen tuhansia vuosia pitkä historiaa takaa sen, että sieltä löytyy hyvin monenlaisille matkaajille aktiviteetteja. Voit rannalla löhöilyn sijaan tutustua paikallisiin museoihin tai vaikkapa akvaariomaailmaan, jota varmasti perheen pienimmät rakastavat. Satamakaupunki Burgas tarjoaa matkaajillensa rentoa tunnelmaa, ja sijaintinsa vuoksi sieltä löytyy monia korkealuokkaisia mereneläviin erikoistuneita ravintoloita. Lapsiperheiden maksuun Burgasista löytyy tietenkin suuri meripuisto!

Lennot Bulgariaan ovat kätesi ulottuvilla lentohaullamme ja jos majoitus on edelleen suuri kysymysmerkki, voit kääntyä hotellihakumme puoleen, joka hakee sekunneissa sinulle nähtäväksesi valitsemasi matkakohteen monipuolisen hotellitarjonnan. Suoria lentoja Bulgariaan ei valitettavasti ole tarjolla, mutta pääset matkaamaan Helsinki-Vantaan lentoasemalta yhdellä vaihdolla Sofiaan. Lentoja Bulgariaan tarjoavat muun muassa Iberia ja Lufthansa.

Bulgariassa vallitsee mannerilmasto, joka tarkoittaa pitkiä kuumia ja kuivia kesäkuukausia sekä kylmähköjä talvia. Heinä- ja elokuu ovat Bulgariassa tavallisesti erittäin helteisiä ja ne ovat myös Mustanmeren kohteiden ruuhkaisimpia lomasesonkeja. Huomioi, että muualla Bulgariassa liikkuminen ja majoittuminen on huomattavasti helpompaa, joten kannattaa harkita lentoja Bulgarian myös vähemmän tunnetuimpiin lomakohteisiin, kuten esittelyssämme olleeseen Varnaan.

Käy lukemassa Skyscannerin matka-artikkeleista, mikä tekee Bulgariasta yhden halvimmista matkakohteista vuonna 2018 ja miksi Bulgariaan kannattaa matkata myös talvella!

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.