Kartta

Lentoyhtiöt: Flydubai

Dubain hallinnon omistuksessa olevan Flydubain lyhyt tarina on ollut menestyksekäs. Vuonna 2009 perustettu arabiemiraattilainen halpalentoyhtiö on vastannut Lähi-idän matkaajien tarpeisiin halvoista lennoista ja sen kasvu on ollut hurjan nopeaa. Tänä päivänä se lentää 95 eri kohteeseen maailmanlaajuisesti päälentokentiltään Dubaista ja Al Maktoumista. Reittejä Flydubai tarjoaa Dubaista Lähi-idän alueille, Afrikkaan, Aasiaan ja Eurooppaan. Ja kansainvälinen on Flydubain tiimikin: sen palveluksessa toimii yli 3000 ihmistä, jotka edustavat 111 eri kansallisuutta.

*Sivustoilla esitetyt tiedot on tarkistettu 21.3.2017, mutta ne ovat voineet muuttua myöhemmin. Tarkastakaa ystävällisesti tietojen paikkansapitävyys suoraan lentoyhtiön omilta sivustoilta.

Miksi lentää Flydubailla

Miten tehdään lähtöselvitys?

Lähtöselvityksen voit tehdä Flydubailla joko sähköisesti tai lentokentällä. Flydubai suosittelee itse lähtöselvityksen tekemistä verkossa, koska se on lentomatkaajille kaikkein vaivattomin tapa. Huomioi kuitenkin, että Flydubailla et pysty enää tekemään muutoksia varaukseesi lähtöselvityksen jälkeen. Lähtöselvitykset Flydubain lennoille aukeavat aikaisintaan 24 tuntia ja sulkeutuvat viimeistään 90 minuuttia ennen lentoa. Sähköiset online-lähtöselvitykset mahdollistavat matka-asiakirjojen vastaanottamisen joko sähköpostiin ja matkapuhelimeen, mutta voit tulostaa tarkistuskorttisi myös suoraan Flydubain verkkosivuilta. Voit tehdä lähtöselvityksen myös itsepalveluautomaatilla tai lentokentän lähtöselvitystiskillä.

Matkatavarat ja kulut

Matkatavarasäännökset vaihtelevat Flydubailla matkustusluokittain. Jos matkustat Economy-luokassa, on sinulla mahdollisuus tuoda mukanasi yksi käsimatkatavara, joka ei saa ylittää mitoituksia 56 cm x 45 cm x 25 cm eikä se saa painaa yli 7 kiloa. Tämän lisäksi voit ottaa mukaasi yhden pienen tavaran, kuten käsilaukun. Jos matkustat Business-luokassa, voit tuoda mukanasi kaksi käsimatkatavaraa, joiden yksittäiset mitoitukset ovat samat kuin Economy-luokan ja ne eivät saa ylittää 15 kiloa. Economy-luokan matkustajat saavat ottaa mukaansa enintään kolme kirjattavaa matkalaukkua. Voit kirjata kaikille lennoille mukaan vähintään 20 kilon laukun, mutta voit myös ostaa lisämatkalaukkutilaa itsellesi aina 40 kiloon saakka. Business-luokassa koskevat samat kirjattavien laukkujen säännökset.

Istuimet

Flydubain istuintyypit vaihtelevat Economy- ja Business-luokan kesken. Voit varata istuimesi koneesta, kun teet lähtöselvitystä. Economy-luokan istuimet ovat mukavia ja ekologiseen tyyliin suunniteltuja istuimia, joihin voit ostaa tarvittaessa myös lisäjalkatilaa. Business-luokassa sinulla on enemmän tilaa käytettävänäsi ja voit nauttia paikalta löytyvästä viihdejärjestelmästä.

Varausmaksut ja muut maksut

Flydubai ei veloita matkustajiltaan varausmaksuja lippuvarausten yhteydessä, mutta jos haluat tehdä varaukseen muutoksia, ne ovat maksullisia. Tällaisia ovat esimerkiksi henkilöiden lisääminen varaukseen, päivämäärän muutos ja koko lippuvarauksen peruminen.

Tarjoilu lennolla

Flydubai tarjoilee lennon aikana erilaisia herkullisia aterioita, jotka nostavat lentokokemuksesi vielä aavistuksen verran korkeammalle tasolle. Flydubailla ilmainen välipalatarjoilu kuuluu jokaisella lennolla lipun hintaan. Kun lento kestää alle 90 minuuttia, et voi tehdä etukäteen ruokiin liittyviä varauksia. Kun lento kestää 90 minuutista 3 tuntiin, kuuluvat tarjontaan sekä kuumat että kylmät ruoat ja voit myös tehdä varauksia etukäteen. Matkaajia hemmotellaan paikallisilla mauilla, kuten ihanan värikkäillä kasvisruoilla, mutta saatavilla on myös kana- ja lammasaterioita. Aterioiden yhteyteen kuuluvat luontaisesti erilaiset virvokkeet.

flydubai

4,0/5
2626 arvostelun perusteella

Pisteytämme palveluntarjoajat käyttäjäpalautteen perusteella, jota saamme hintojen luotettavuudesta, maksuista, asiakaspalvelusta ja palveluntarjoajan sivuston helppokäyttöisyydestä.

Lisätietoa

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.