Kartta

Lentoyhtiöt: Air New Zealand

Air New Zealand on Uuden-Seelannin kansallinen lentoyhtiö, jonka kotikenttä sijaitsee Aucklandissa. Sieltä käsin Air New Zealand operoi saarivaltion sisäisiä lentoja 21 kohteeseen ja kansainvälisiä lentoja 31 kohteeseen 19 maassa Tyynenmeren ympäristössä ja Iso-Britanniassa. Air New Zealand on ollut merkittävän Star Alliance -allianssin jäsen jo vuodesta 1990 lähtien. Matkustajista pitävät huolen lentoyhtiön lähes 10 600 työntekijää ympäri maailmaa.

*Sivustoilla esitetyt tiedot on tarkistettu 24.04.2017, mutta ne ovat voineet muuttua myöhemmin. Tarkastakaa ystävällisesti tietojen paikkansapitävyys suoraan lentoyhtiön omilta sivustoilta.

Miksi lentää Air New Zealandilla

Miten tehdään lähtöselvitys?

Air New Zealand suosittelee, että teet lähtöselvityksen sinulle nopeimmalla tavalla eli sähköisesti! Lataat vain Air New Zealandin oman sovelluksen ja voit tehdä lähtöselvityksen kokonaisuudessaan siellä. Voit tarvittaessa tehdä lähtöselvityksen myös lentoyhtiön verkkosivustojen kautta, jolloin voit myös tulostaa tarkastuskorttisi paperille. Air New Zealandilla verkkolähtöselvitys aukeaa aikaisintaan 24 tuntia ennen lentoa. Jos sinulla on lähtöselvitettäviä matkalaukkuja, voit jättää ne lentokentällä sijaitsevaan Bag Drop -pisteeseen.

Matkatavarat ja kulut

Air New Zealand ei veloita käsimatkatavaroista, mutta käsimatkatavaroilla on kuitenkin koko- ja painosäännöksiä, joita tulee noudattaa. Economy-luokan lentomatkaajilla on oikeus tuoda matkustamoon yksi käsimatkatavara, joka ei saa painaa yli 7 kiloa ja sen yhteismitoitukset eivät saa ylittää 118 cm. Premium Economy-, Business-, Airpoints Gold- ja Elite-luokan matkustajat voivat tuoda matkustamoon enintään 14 kiloa matkatavaraa, joista yksi matkatavara saa painaa enintään 10 kiloa. Lähtöselvitettävien matkalaukkujesi määrän voit helposti tarkistaa matkalipustasi. Yksittäinen matkalaukku ei saa kuitenkaan ylittää 158 cm yhteismitoitusta ja se ei saa painaa yli 23 kiloa.

Istuimet

Air New Zealandilla on laaja valikoima erilaisia istuimia matkustamoissaan, joten löydät varmasti itsellesi mukavimman vaihtoehdon. Lentoyhtiön käytäntö on, että se valikoi matkustajilleen paikan silloin, kun varausta ei ole tehty etukäteen. Jos kuitenkin haluat taata itsellesi mieleisen paikan lisäjalkatilalla tai läheltä EXIT-poistumisovea, kannattaa varaus tehdä etukäteen verkossa tai asiakaspalvelun kautta. Vaihtoehdoista löytyvät Standard-, Exit Row- ja Bassinet Row -istuimet, ja ylemmissä luokissa lentäville Elite-, Koru- ja Gold-jäsenille on lisäksi tarjolla extramukavuuksia. Erityisesti Bassinet Row -istuimet ovat erikoisuus lentoalalla, koska ne ovat täysin kohdistettu nuorille perheille, jotka matkustavat alle 8 kuukauden ikäisen vauvan kanssa.

Varausmaksut ja muut maksut

Air New Zealandilla saat yhdellä hinnalla koko lentomatkan, eli kaikki mahdolliset maksut sisältyvät jo varsinaisen lipun hintaan. Sinulta veloitetaan ainoastaan mahdollisista lisäpalveluista ja lippuihin kohdistuvista muutostoimenpiteistä.

Tarjoilu lennolla

Jokaisella Air New Zealandin lennolla lentomatkustajille tarjoillaan teetä, kahvia ja vettä, mutta jos nälkä yltyy isommaksi, ovat muut Menu-vaihtoehdot maksullisia. Sinulla on mahdollisuus ostaa itsellesi täysiä aterioita aina aamiaisista päivällisiin ja pienempään nälkään makeita tai suolaisia välipaloja.

Air New Zealand

4,5/5
3674 arvostelun perusteella

Pisteytämme palveluntarjoajat käyttäjäpalautteen perusteella, jota saamme hintojen luotettavuudesta, maksuista, asiakaspalvelusta ja palveluntarjoajan sivuston helppokäyttöisyydestä.

Lisätietoa

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.