Kartta

Lennot kohteeseen Tunisia

Tunisian taikaa

Tunisiaan on Suomesta päässyt jo vuosia pakettimatkojen muodossa, mutta nykyään tähän Välimeren rannikolla sijaitsevaan ja itämaista eksotiikkaa tihkuvaan maahan pääsee myös reittilennoilla. Kaikista halvimmat lennot Tunisiaan löydät tietenkin Skyscannerin lentohaulla. Suomesta lennot Tunisiaan kohdistuvat sen huikaisen historian omaavaan Karthagoon, joka houkuttelee matkaajia palvomaan aurinkoa, nuuskimaan ihanan mausteisia tuoksuja sekä golfaamaan. Tunisiasta puhuessa ei voi olla mainitsematta siellä sijaitsevaa yhtä maailman mystisintä paikkaa nimittäin Saharan aavikkoa.

Tunisiaan saavutaan sen norsunluun valkoisten hiekkarantojen sekä kristallinkirkkaan meriveden vuoksi. Kaiken kaikkiaan maa tarjoaa yhteensä jopa 1300 kilometriä upeita rantoja! Tunisialla on myös merkittävä historia takanaan, joten kulttuuriperintökohteitakin maasta löytyy mukavasti. Kartagonilla on hyvin tapahtumarikas menneisyys monine valloittajineen, mutta kaupungin kohtalon sinetöitiin vuonna 146 eaa. jolloin roomalaiset valtasivat sen. Tästä ovat muistutuksena vanhankaupungin rauniot, jotka ovat Kartagonin suosituin nähtävyys. Muita historian kirjoihin jääneitä nähtävyyksiä Tunisiassa ovat El Jemin kaupungissa sijaitseva amfiteatteri, joka on yksi maailman suurimmista. Matkailijoiden kannattaa ehdottomasti suunnata myös Tunisian pääkaupunkiin Tunisiin. Vaikka Tunis on tänä päivänä erittäin moderni kaupunki, kätkee sen kadut sisäänsä Unescon maailmanperintökohteen eli vanhankaupungin. Tunisin vanhastakaupungista löytyy jopa 700 arvomonumenttia, kuten rakennuksia ja suihkulähteitä, jotka muistuttavat maineikkaasta menneisyydestä. Tunisian upeinta antia ovat sen aurinkorannat, joita löytyy sen pohjoisosan rannikolta. Erityisesti Hammametin kaupunki on kuuluisa pitkästä näyttävästä rannastaan.

Tunisiassa vallitsee välimerellinen ilmasto, mikä tarkoittaa kuumia pitkiä kesiä erityisesti Saharan lähialueilla. Ihanteellisin ajankohta hankkia lennot Tunisiaan on huhtikuusta kesäkuuhun, jolloin kesä on puhkeamaisillaan loistoonsa sekä syyskuusta lokakuuhun, jolloin kuumimmat helteet alkavat olla takana päin ja ilmasto on miellyttävän raikas.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.