Kartta

Lennot kohteeseen Slovenia

Satumainen Slovenia

Tiesitkö, että Slovenia on ensimmäinen maa maailmassa, jolle on suotu vihreän kohteen tunnustus? Tämä tarkoittaa, että kun hankit lennot Sloveniaan, vierailet taatusti ekologisten arvojen mukaan elävässä maassa. Kukoistavampaa elinympäristöä tälle kahden miljoonan asukkaan maalle saa hakea. Slovenia kun sijaitsee upealla alueella Välimeren ja Alppien keskimaastossa. Esittelemme teille tässä niistä muutamia.

Slovenian pääkaupunki Ljubljana on valittu vuonna 2016 Euroopan vihreimmäksi kaupungiksi ja se oli yksi sadasta maailman kestävän kehityksen kärkikaupungeista myös vuonna 2017. Ljubljana on satumaisen kaunis ja sellaiseksi sen halusikin aikansa huppuarkkitehti Jože Plečnik suunnitella. Koe kaupungin kulttuuririkkaudet, kuten keskiaikainen Ljubljanan linna, persoonallinen vanhakaupunki ja keskustan kuvatuin kohde Kolmoissilta. Ljubljanasta pääsee myös nopeasti päiväretkille lähistöllä sijaitsevaan Bledin kaupunkiin, jonka häikäisevää ympäristöä on vaikea verrata mihinkään muuhun. Alueen kaunis Bled-järvi on kohde, jonne monet matkailijat suuntaavat ensimmäisenä. Triglavin kansallispuisto sijaitsee sekin Bledin alueella ja puisto luokin erinomaiset puitteet patikointiin tai vaikkapa maastopyöräilyyn. Ne, jotka hankkivat lennot Sloveniaan, ovat suuntaamassa suurella todennäköisyydellä myös Slovenian maailmankuuluihin maanalaisiin luoliin, joita maasta löytyy jopa 11 000! Suosittelemme Postojnan luolia, jotka sijaitsevat noin tunnin ajomatkan päässä Ljubljanasta.

Lennot Sloveniaan ovat todellakin aina hyvä idea! Ilmasto vaihtelee suuresti alueittain Sloveniassa, mutta suomalaisille tutut neljä vuodenaikaa vallitsevat myös siellä. Sääolosuhteet on kuitenkin tarpeen huomioida ennen kuin varaa lennot Sloveniaan. Alppialueilla kesäkuukaudet ovat erinomaiset ulkoiluaktiviteetteihin, kun taas talvet ovat erittäin kylmiä ja jopa myrskyisiä. Rannikkoalueilla sää on leudompaa ja siellä vallitseekin samanlainen ilmanala kuin maan rajanaapureissa Kroatiassa ja Italiassa. Sisämaassa säät muistuttavat hyvin vahvasti Saksan ilmastoa.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.