Kartta

Lennot Ljubljanaan

Miten löydät halvat lennot Ljubljanaan?

Ljubljana hurmaa matkaajat pienen kaupungin tunnelmallaan, joten ei ihme, että olet ehkä jo kuullut siitä. Sinun kannattaa etsiä lennot Ljubljanaan juuri kesäkuukausille, koska tuolloin kaupunki on kauneimmillaan. Kun mielessäsi on tietty matka-ajankohta, niin voit helposti asettaa itsellesi käyttöön Skyscannerin Hintavahdin, joka lähettää sinulle lentohintatiedot päivitetysti sähköpostiisi. Skyscanner tarjoaa myös monenlaisia matka-apureita suunnittelemaan reissua yhdessä kanssasi. Voit lentohaun lisäksi tutkia karttahakumme kautta kaiken maailman matkakohteita tai hakea inspiraatiota matka-artikkeleistamme.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Ljubljanaan

Helsinki-Vantaan lentoasema on ainoa lentoasema Suomessa, joka tarjoaa suorat lennot Ljubljanaan. Näet aina ajankohtaiset päivitykset suorista lennoista Ljubljanaan tarjoavista lentokentistä Skyscannerin lentohaulla.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Ljubljanaan?

Hyviä uutisia: Suomesta operoidaan suoria lentoja Ljubljanaan Finnairin toimesta. Matka-aika Helsingistä Ljubljanaan on noin 2 h 40 minuuttia. Tsekkaa Skyscannerin sivuilta nopeasti, mitkä muut lentoyhtiöt lennättävät sinut matkakohteeseesi yhden välilaskun avulla.

Ljubljanan lentokentät

Ljubljanan lentokenttä eli Jože Pučnikin kansainvälinen lentoasema sijaitsee Brnikin kylässä noin 19 kilometrin päässä itse Ljubljanan pääkaupungista. Matkaajat pääsevät lentokentältä keskusta-alueelle kerran tunnissa linja-auton kyydissä, joka maksaa suuntaansa alle 5 euroa. Lentokentän edestä löytyy myös taksiasema, mutta kannattaa varautua maksamaan matkasta 20-30 euroa.

Milloin on parhain aika vierailla Ljubljanassa?

Ljubljana on upea kesäkaupunki, joten sinne kannattaa ehdottomasti matkata aurinkoisen sesongin aikaan. Toisaalta taas syksy ja pimenevät illat tuovat kaupunkiin romanttisuutta ja kiehtovat Kolmoissillat syttyvät loistoonsa hämärän valaistuksen äärellä. Talviaikaan Ljubljana voi vaikuttaa nukkuvalta, mutta se on vain silmän lumetta, koska tapahtumia ja klubeja kaupungissa riittää tuolloinkin.

Mitä nähdä ja tehdä Ljubljanassa?

Slovenian pääkaupunkia Ljubljanaa sanotaan yhdeksi maailman viehättävimmistä kaupungeista. Se on miljoonakaupunki, joka on säilyttänyt todellisen pikkukaupungin tunnelman. Historiallisessa Ljubljanassa riittää nähtävyyksiä, joista tunnetuimpia ovat muun muassa upea Kolmoissilta, joka on kaupungin kuvauksellisimpia ja romanttisimpia paikkoja. Perhematkailijoille sen sijaan iloinen uutinen on se, että Ljubljanassa sijaitsee yksi Euroopan hienoimmista eläintarhoista. Shoppailijat löytävät kaiken tarvitsemansa vanhastakaupungista sekä modernimman puolen Copovan ja Trubarjevan kaduilta. Ljubljanassa järjestetään monenlaisia tapahtumia pitkin vuotta, koska slovenialaiset tykkäävät tunnetusti juhlia! Kaikkein kuuluisimpia näistä ovat Ljubljanan kansainvälinen elokuvafestivaali marraskuussa ja ehkäpä jopa suomalaisille mukava houkutin, nimittäin Ljubljanan tangojuhlat huhtikuussa. Eli matkaan vain ja kannat kattoon!

Kuuluisimmat nähtävyydet: Fransiskaanikirkko, Tivoli City Park, Tromostovje, Ljubljana Zoo, National Museum of Slovenia

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Ljubljana lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.