Kartta

Lennot kohteeseen Mauritius

Paratiisisaari Mauritius

Joku on joskus todennut, että ennen taivasta luotiin Mauritius. Lausahduksen allekirjoittavat varmasti jokainen, joka on tämän paratiisisaaren silkinpehmeään hiekkaan jalkansa painanut. Intian valtameren sanoinkuvaamattoman kauniissa puitteissa sijaitseva Mauritius tarjoaa vierailijoilleen monenlaisia mahdollisuuksia viettää aurinkoloma. Lentoja Mauritiukselle hankkivat sekä luksuslomasta haaveilevat että luontoaktiviteeteista kiinnostuneet. Mauritiukselta nimittäin löytyy enemmän eksoottisia lintulajeja kuin mistään muualta maailmassa! Tietenkään ei pidä unohtaa kulinaristeja, koska lennot Mauritiukselle tarkoittavat myös lentoja sen ainutlaatuiseen makujen maailmaan!

Lentoja Mauritiukselle saapuu jopa viidelle eri lentokentälle, mutta Suomesta lennot Mauritiukselle kohdistuvat usein sen vilkkaimmalle kentälle eli Port Louisin lentokentälle. Itse Mauritiuksen saari ei ole kovin suuri - koko saaren ajaa läpi kolmessa tunnissa - joten hyvä vaihtoehto liikkumiseen on vuokra-auton hankkiminen jo etukäteen! Saarella pääsee näppärästi liikkuman myös minibusseilla. Ne, jotka ovat lennot Mauritiukselle hankkineet, suuntaavat suurella varmuudella saaren pohjoisosaan Grand Bayn alueelle tai länsirannikolle, jossa sijaitsee Mauritiuksen vilkkain turistikeskittymä sekä rannat. Saaren pääkaupunki Port Louis on sekin näkemisen arvoinen, mutta jos arvostaa luonnonrauhaa ja hiljaisuutta, kannattaa tämä hieman rähjääntynyt kaupunki jättää suosiolla väliin.

Luonto tarjoaa Mauritiukselle sen vaikuttavimmat nähtävyydet ja kokemukset. Erinomaiset puitteet luontolomalle tarjoaa Chamarelin kylä, joka sijaitsee aivan Black River Gorgesin luonnonpuiston siimeksessä. Chamarelissa pääset nauttimaan alueen huippuravintoloista ja viettämään aikaasi sen henkeä salpaavan kauniissa ympäristössä. Alueen luontonähtävyyksien kuningattariin kuuluvat ”Seitsemän värjättyä dyyniä”, jotka loistavat muun muassa pinkin ja violetin sävyissä. 100 metrin korkeudessa läikähtelevät Chamarelin vesiputous on taatusti matkasi kohokohtia! Pohjoissaarella sijaitseva ja yöelämältään meneväisin mesta on ehdottomasti Grand Bay, jossa sijaitsee alueen suosituin ranta La Cuvette sekä saaren trendikkäimmät ravintolat ja klubit. Lennot Mauritiukselle kannatta hankkia erityisesti toukokuun ja joulukuun väliselle ajalle, jolloin sää on ihanteellinen eli aurinkoinen, mutta ei paahtavan kuuma.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.