Kartta

Lennot Mauritiukseen

Miten löydät halvat lennot Mauritiukselle?

Oletko kyllästynyt pimeään ja märkään? Älä masennu enää kaamoksessa, vaan hanki lennot Mauritiukselle jo tänään. Upea Mauritius sopii sekä perhe- että häämatkailijoille, sen verran monipuolinen on sen tarjonta aurinkorantoineen ja kulttuurikohteineen. Lentoja Mauritiukselle voit etsiä Skyscannerin lentohaulla tai seurata lentohintoja ajan kanssa Hintavahdilla.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Mauritiukselle

Mauritiuksen paratiisisaarille pääset Suomesta matkaamaan Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Mauritiukselle Suomesta matkaa nopeimmillaan 11 tunnissa ja reitti voi vaatia vaihtoja.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Mauritiukselle?

Helsingistä ei lennetä ollenkaan suoria lentoja Mauritiukselle yhdenkään lentoyhtiön toimesta. Lentoyhtiöt, jotka tarjoavat lentoja Mauritiukselle Suomesta ovat muun muassa Air France, KLM sekä Turkish Airlines.

Mauritiuksen lentokentät

Mauritiuksen lentokenttä tunnetaan virallisesti nimellä Sir Seewoosagur Ramgoolamin kansainvälinen lentoasema. Lentokentältä ympäri Mauritiuksen saarta pääsee taksien ja hotellien omien kuljetusten lisäksi kolmella eri bussilla, jotka tunnistat numeroista 09, 10 ja 198. Bussit kulkevat lentokentältä 10, 15, ja 20 minuutin välein.

Milloin on parhain aika vierailla Mauritiuksella?

Paras aika vierailla Mauritiuksella on toukokuusta joulukuuhun, jolloin ilmasto siellä on lempeä, kuiva ja aurinkoinen. On hyvä huomioida, että saarella vallitsee trooppinen ilmasto ympäri vuoden. Tämä tarkoittaa, että talvellakin toukokuusta lokakuuhun sää siellä on ihantellinen matkailuun. Kesäaikana päivät sen sijaan ovat kuumia ja kosteita. Emme suosittele matkustamaan Mauritiukselle alkuvuodesta eli tammi-maaliskuussa, koska tuolloin siellä voi esiintyä myrskyjä.

Mitä nähdä ja tehdä Mauritiuksella?

Trooppinen paratiisi Mauritius on myös monen suomalaisen unelmakohde. Ja emme ihmettele, sen maidonvalkeat rannat ja ympärivuotinen upea ilmasto hurmaa kenet tahansa. Intian valtameressä sijaitseva Mauritius on 65 kilometriä pitkä saari, jolla asustelee 1,3 miljoonaa ihmistä. Saarelle saavutaankin hakemaan mielenrauhaa, johon se sopii täydellisesti - eläväthän saarelaiset täysin eristyksissä muusta maailmasta. Mauritiuksella voi tehdä muutakin kuin nautiskella drinkeistä rannalla, koska sieltä löytyy myös merkittäviä UNESCO:n maailmanperintökohteita. Aapravasi Ghat on Port Louisisssa sijaitseva raunioitunut rakennusryhmä, joka on toiminut intialaisten siirtolaisten vastaanottokeskuksena sekä Le Mornen niemi, jossa seisoo vaikuttava yli 500 metriä pitkä basalttijärkäle.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Le Morne, Ganga Talao, Tamarinin putoukset, Aapravasi Ghat

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Mauritius lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.