Kartta

Lennot kohteeseen Intia

Mystinen Intia

Intia todella on ääripäiden maa: sitä joko rakastetaan tai vihataan syvästi. On hyvä muistaa, että kaiken maan kaoottisuuden alla sykkii kuuma sydän, jossa paikkansa on myös ikiaikaisilla perinteillä ja mystisyydellä. Intia ei ole vain väenpaljoudesta pursuavia kaupunkeja, vaan myös luonnonrauhaa ja elämyksiä, jotka muistaa lopunelämäänsä. Tutustutaanpa muutamiin sen kohteisiin, jotka saavat matkaajat hankkimaan lennot Intiaan yhtä uudelleen

Intian pääkaupunki Delhi ei houkuta monia, mutta tätä eksoottista kaupunkia ei kannata jättää välistä. Delhissä pääset tutustumaan menneeseen aikaan, jolloin suuret suurmogulit olivat vallassa muutaman tuhannen vuoden ajan. Perintönä suurmoguleilta ovat jääneet suurelle yleisölle henkeäsalpaavan kauniit rakennukset, kuten Taj Mahal, joka on osa suosittua Kultaisen kolmion matkailureittiä. Reitti kulkee Delhin Agrasta Rajasthanin Jaipuriin. Intian pyhin kaupunki Varanasi on jumalatar Shivan kotikaupunki, jonne saapuu miljoonia matkaajia vuosittain. Intialaisten lisäksi rohkeimmat uskaltautuvat kylpemään Gangesjoessa puhdistautuakseen synneistään. Suosittelemme lämmöllä jättämään uintihetken väliin, koska Gangesjoki on erittäin saastunutta. Seikkailuhenkisimmät varaavat lennot Intian suuntaan päästääkseen kokemaan majesteettiset Himalajan vuoristot. Tällöin tukikohdakseen kannattaa valikoida pikku-Tiibetiksi kutsuttu Ladakhi, jossa buddhalaisuskonnon vaikutus on edelleen suuri tai Kashmir, jonka pääkaupunkia Srinagaria kutsutaan taivaaksi maan päällä. Luontoelämyksillä on suuri rooli Intiassa, joten ehdottomasti kannattaa kokea sen monet kansallispuistot, joissa voi ihailla sen monia eksoottisia eläinlajeja. Ranthambhoren kansallispuisto on yksi maan suosituimmista kansallispuistoista sillä siellä on mahdollisuus nähdä tiikereitä niiden alkuperäisessä ympäristössään.

Parhain aika hankkia lennot Intiaan vaihtelee hyvin paljon valitsemastasi matkakohteesta. Suurimmassa osaa Intiaa on lämmin, kuiva ja miellyttävä sää ain loppuvuodesta helmikuuhun. Monsuunisateet ropisevat pitkin Intiaa kesäkuukausina.

Mitä enää odotat! Lähde seikkailuun ja hanki lennot Intiaan Skyscannerin kautta! Meiltä löydät myös turvalliset ja laadukkaat majoitukset samalla kerralla, kun varaat lentoja Intiaan.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.