Kartta

Lennot kohteeseen Dominica

Dominica - koe Karibia aidoimmillaan

Dominican saarivaltio Karibianmerellä saattaa olla pikkuruinen, mutta se tekee lähtemättömän vaikutuksen niihin onnellisiin, jotka edes kerran elämässään pääsevät tässä paratiisissa vierailemaan. Tämä on toki tehty helpoksi Skyscannerin lentohaulla, josta löydät lennot Dominicaan nopeasti ja vaivattomasti. Dominican tunnetaan suuren kansan keskuudessa parhaiten siitä, että sen upeat maisemat esiintyvät Pirates of the Caribbean -elokuvissa. Dominicasta löytyy monia huikeita nähtävyyksiä, joita sen koskematon luonto tarjoaa.

Suoria lentoja Dominicalle ei ole tarjolla Euroopasta, mutta sinne pääsee matkaamaan esimerkiksi Puerto Ricosta tai Barbadokselta. Martiniquelta saarelle pääsee matkaamaan myös laivalla. Saarella toimii kaksi pientä lentokenttää, jotka operoivat kaikki lennot Dominicalle.

Dominica tunnetaan parhaiten sen ainutlaatuisista luontonähtävyyksistään sekä alkuperäisasukkaistaan eli karibi-intiaaneista. Saaren kuuluisin nähtävyys on Unescon maailmanperintökohteisiin kuuluva Morne Trois Pitonsin kansallispuisto, joka kätkee sisäänsä jännittävän luonnonnäytelmän nimittäin Boiling Laken. Nimensä mukaisesti se on maailman toiseksi suurin kiehuva ja kupliva järvi. Pitkiä valkeita paratiisirantoja on Dominicalta turha hakea, koska sen luonto on lähinnä tuliperäistä ja kivikkoista rannikkoa, jota ympäröi trooppinen sademetsä.

Dominica on ollut sukeltajien ja snorklaajien tietoudessa jo aiemmin ja ei ihme, luovathan vulkaaninen merenalainen maasto yhdistettynä upeisiin koralliriuttoihin hienot puitteet sukelluslomalle. Dominicalla ympäristössä vaikuttavat säännöllisin aika ajoin valaat, joita saavutaan katselemaan usein loppuvuodesta, vaikkakin näitä merellisiä ystäviä voi bongata saarella aivan ympäri vuodenkin. Dominicassa asustaa edelleen pieni kolingayhteisö, jotka elelevät omassa rauhassaan muusta saaren väestöstä. Aikoinaan näiden pelätyiden sotureiden elämään pääsee tutustumaan Kalinago Barana Auten -perinnekylässä.

Suotuisin ajankohta hankkia lennot Dominicaan on helmikuun ja huhtikuun välinen aika, jolloin sää on suurimmalta osin selkeää ja aurinkoista. Toukokuu Dominicalla voi olla suomalaisille jopa liian kuuma ja kostea. Jos sadepisarat eivät pilaa lomaasi, on loppuvuosi myös mainiota aikaa matkustaa Dominicalle.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.