Kartta

Lennot kohteeseen Sri Lanka

Smaragdinvihreä Sri Lanka

Intian valtameren eteläpuolella sijaitseva trooppinen saarivaltio Sri Lanka on ainutlaatuinen lomakohde, joka tarjoaa vierailijoilleen ainutlaatuisia elämyksiä aina historiallisista nähtävyyksistä paratiisimaisiin rantoihin ja vehreään viidakkoelämään. Tästä monipuolisesta saaresta kertoo paljon se, että lentoja Sri Lankaan hankkivat sekä perhe- ja luksusmatkailijat että boheemit rantalomailijatkin. Tutustutaanpa tarkemmin Sri Lankaan matkailumaana ja minkälaisia ovat sen suosituimmat kohteet.

Mystinen Kandy sijaitsee Sri Lankan länsirannikolla ja on oikeutetusti yksi Unescon maailmanperintökohteista. Kandyssä ilmentyy srilankalaisten syvä usko buddhalaisuuteen ja alueen suosituin nähtävyys onkin sen Pyhän hampaan temppeli 1500-luvulta. Lentoja Sri Lankan Kandyyn hankitaan erityisesti elokuun aikaan, jolloin siellä juhlitaan suurta buddhalaisen uskon juhlaa Esala Peraheraa. Muinainen kaupunki Anuradhapura löytyy sekin Unescon listalta ja ei ihme, tämän eksoottisen keskustan historia ylettyy aina 2500 vuoden päähän. Anuradhapura on varmasti yksi merkittävimmistä syistä, mikä ajaa matkailijat hankkimaan lennot Sri Lankaan. Tässä Aruvi Aru -joen varrella sijaitsevassa pyhässä kaupungissa sijaitsee erikoinen nähtävyys nimittäin 249 vuotta aikaa ennen kristusta istutettu temppeliviikuna, jonka alla Buddhan sanotaan kokeneen valaistuksensa. Jos halajaa nähtävyyksien lisäksi aktiivista rantaelämää, kannattaa suunnaksi ottaa Negombo tai Bentota. Hikkaduwa sen sijaan tarjoaa rantaelämän lisäksi saaren eläväisimmät klubit ja rantabaarit.

Lennot Sri Lankaan voi hankkia lähes ympäri vuoden - kiitos sen trooppisen ilmaston - mutta kannattaa huomioida, että kesäkuukausina saarella satelee eniten.

Tiesitkö muuten, että Sri Lanka on maailman halvimpia matkakohteita vuonna 2018? Mitä siis enää odotat? Hanki lennot Sri Lankaan nopeasti Skyscannerin kautta!

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.