Kartta

Halvat lennot Kuopio - Helsinki Vantaa

Parhaat viime hetken lentotarjoukset

Loman tarpeessa? Matkan varaaminen ei ole koskaan liian myöhäistä. Tässä on meidän valitsemamme parhaat äkkilähdöt kohteeseen Helsinki...
Vain arvioidut alhaisimmat hinnat. Löydetty viimeisten 14 päivän aikana.

Lennon tiedot kohteesta Kuopio kohteeseen Helsinki Vantaa

Edullisin menopaluuhinta viime kuussa

74 €

Suorat lentoyhtiöt

2

Lentoa viikossa

45

Keskimääräinen lennon kesto, lennon pituus 333 kilometriä

0t 45min

Suosituin lentoyhtiö viime kuussa

Finnair

Helsinki Vantaa

1 lentokenttä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Helsinki Vantaa on yksi lentokenttä: Helsinki Vantaa.
Skyscannerin paras hinta lennolle kohteesta Kuopio kohteeseen Helsinki Vantaa on 74 €. Tämä löytyi vertailemalla eri yhtiöitä, ja on koko kuukauden edullisin hinta.
0t 45min on keskimääräinen lentoaika kohteesta Kuopio kohteeseen Helsinki Vantaa.
2 lentoyhtiötä lentää suoraan kohteesta Kuopio kohteeseen Helsinki Vantaa.
Kohteesta Kuopio kohteeseen Helsinki Vantaa lentää 45 lentoa viikossa marraskuusta alkaen.

Tiedot on tarkistettu lokakuussa 2015

Lentoyhtiöt, jotka tarjoavat suoria lentoja Kuopiosta Helsinkiin

Finnair on tällä hetkellä ainoa lentoyhtiö, joka tarjoaa suoria lentoja Kuopiosta Helsinkiin. Lentoaika Kuopiosta Helsinkiin on noin 45–60 minuuttia.

Tietoa lähtöterminaalista

Kuopion lentoasema sijaitsee Siilinjärvellä noin 14 kilometrin päässä Kuopion keskustasta. Lentoasema on myös Kuopion ympäristössä asuvien käytössä, joten lentoasemalta on hyvät julkisen liikenteen yhteydet esimerkiksi 70 kilometrin päähän Iisalmeen ja 11 kilometrin päähän Siilinjärvelle. Näihin kaupunkeihin kulkevat bussit suoraan lentoaseman edustalta. Takseja Kuopion lentoaseman edustalta löytyy aina lentojen saapuessa.

Kuopion lentoasemalla palvelee kaksi kahvila-ravintolaa, joista toinen toimii aulassa ja toinen turvatarkastuksen jälkeisellä alueella. Porttialueella sijaitsevan kahvila-ravintolan yhteydessä toimii myymälä, josta voi tehdä vaikkapa tuliaisostoksia. Jos haluaa täydentää lääkevarastoaan ennen matkaan lähtöä, onnistuu se lentoasemalla toimivasta apteekista. Lentoa odotellessa voi viettää aikaansa netissä, koska lentoasema tarjoaa matkustajille käyttöön ilmaisen langattoman verkkoyhteyden.

Tietoa saapumisterminaalista

Helsinki-Vantaan lentoasema on Suomen suurin lentoasema ja myös Uudenmaan alueen päälentoasema. Se sijaitsee noin 18 kilometrin päässä Helsingin keskustasta. Terminaaliin saapuessa matkaajia pyydetään tarkistamaan lähimmästä monitorista noudetaanko matkatavarat aulasta 1, 2A vai 2B.

Helsinki-Vantaan lentoasemalla on kaksi terminaalia, ja kummankin terminaalin edestä löytyvät taksiasemat. Myös lentokenttä- ja kaukoliikenteen bussilaiturit sijaitsevat molempien terminaalien edustalla. Vuonna 2015 on avattu lisäksi junayhteys lentoasemalle, josta pääsee suoraan Helsingin rautatieasemalle. Junat kulkevat lentoasemalta viiden minuutin välein päivittäin klo 6−23 välisenä aikana. Helsingin keskustan ja lentoaseman välillä liikennöi bussilinja 615 ja Finnairin City Bus -vuoro, joka kulkee lentoasemalta ja Helsingin keskustasta 20 minuutin välein.

Jos suunnitelmissa on tutustua Helsinkiin ja sen ympäristöön tien päällä, on Helsinki-Vantaan lentokentällä tarjolla mahdollisuus myös autonvuokraukseen. Autonvuokrauksesta Helsinki-Vantaan lentokentällä voit lukea lisää täältä.

Hyödyllistä tietoa ennen lentomatkaa

Henkilökohtaiset matka-asiakirjat, jotka tarvitset lentäessäsi Schengen-alueella, EU-maiden sisäisillä lennoilla ja Sveitsissä ovat passi tai kuvallinen EU-standardien mukainen henkilökortti. Passintarkastusta ei tehdä Schengen-maiden välillä, mutta mukana täytyy aina olla matkustusasiakirja. On hyvä muistaa, että henkilöllisyys saatetaan kuitenkin tarkastaa erityistapauksissa myös Schengen-maiden välillä.

Mitä voit odottaa Helsingiltä

Helsinki tunnetaan maailmalla erityisesti suomalaisesta designista ja merellisyydestään. Suomalainen muotoilu kiinnostaa matkailijoita, joten tästä syystä Senaatintorin ympäristö pienine putiikkeineen ja kahviloineen on tunnettu alueella hyörivistä turisteista. Helsingin Tuomiokirkko on jo itsessään hulppea nähtävyys, mutta kiinnostavia ovat myös vastapäätä sijaitsevat Torikorttelit, joista on mahdollista hankkia suomalaista käsityötä. Helsingin Kauppatori ja Vanha Kauppahalli ovat niin ikään suosittuja vierailukohteita, ja pääseepä torilta meriteitse myös Suomenlinnaan ja Korkeasaaren eläintarhaan.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.