Kartta

Lennot kohteeseen Seychellit

Luontoelämyksiä Seychelleillä

Seychellit on Afrikkaan kuuluva saarivaltio Intian valtameressä, joka koostuu kaikkiaan 155 saaresta. Seychellin saaria sanotaan vaaleanpunaiseksi paratiisiksi, kiitos sen hennossa pinkin sävyissä hehkuvat aurinkorannat, jotka ovat aikojen saatossa värjääntyneet koralleista. Norsunluunvalkeat silkkiset rannat ja turkoosinsininen läpinäkyvä merivesi luo upeat puitteet täydelliselle aurinkolomalle. Tämän kaiken kruunaa rennon letkeä tunnelma, joka huokuu paikallisten elämänmyönteisessä asenteessa ja palvelualttiudessa.

Seychellin saarivaltion suosituin lomasaari on La Digue. Erityisesti rannoistaan tunnettu La Digue on varsinkin häämatkailijoiden suosima kohde. Meriaktiviteettien, kuten sukelluksen ja snorklauksen ohessa siellä voi tutustua saarivaltion menneisyyteen paikallisten nähtävyyksien kautta. L’Union Estate -plantaasi Ranskan siirtomaa-ajoilta on yksi tällaisista. Alueella asustelee myös liuta merikilpikonnia, joita voi tutkailla vieraillessa La Diguen edustalla sijaitsevalla hengästyttävän kauniilla Ile Cocos -minisaarella. Seychellien pääsaari on nimeltään Mahé. Tänne saapuvat myös kaikki lennot Seychelleille, koska saarella sijaitsee saarivaltion päälentokenttä. Mahé on ihanan pieni ja viehättävä pääkaupunki, jonka kävelee ympäri vaivaisessa tunnissa. Saarella sijaitsee Morne Seychelloiksen kansallispuisto, jonne järjestetään vaellusretkiä. Sen trooppisessa ympäristössä kannattaa olla kamerat valmiina, koska eteen saattaa ilmaantua monenlaisia eksoottisia eläinlajeja linnuista liskoihin.

Seychellin saaret ovat ympärivuotinen lomakohde erityisesti sukelluksesta kiinnostuneille, mutta muuten saaret tarjoavat säiden puolesta parastaan huhtikuusta toukokuuhun ja taas lokakuusta marraskuuhun.

Kaikki halvimmat lennot Seychelleille löydät helposti Skyscannerin lentohaulla.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.